Conectare

Soluția cea mai bună vine când lucrăm împreună

 • Cu pachetele Business Net echipa ta consumă internet la comun de pe toate telefoanele și tabletele

Business Net

Compania ta are nevoie de o soluție de internet pe mobil pentru angajați sau vrei să optimizezi consumul acestora? Abonamentele Business Net sunt special concepute pentru a se adapta modului în care vrei ca angajații tăi să folosească internetul: individual, la comun cu alți colegi sau chiar și de pe abonamentele de voce Busines Mobile.

Descoperă mai multe despre abonamentele și opțiunile Business Net pentru companii și alege soluția optimă pentru afacerea ta, ca să îți desfășori eficient activitatea.

Beneficiile soluțiilor Business Net

Flexibilitate

În funcție de varianta aleasă, angajații tăi pot folosi traficul de internet în mod individual, pe propriile numere sau la comun cu alți colegi. Iar dacă vrei să optimizezi și mai mult costurile companiei tale, alege să folosești traficul de internet inclus în abonamentele Business Net și pe abonamentele de voce Business Mobile.

Eficiență crescută

Traficul de internet inclus este la viteze 4G și 4G+ și ai la dispoziție o gamă variată de echipamente mobile, astfel încât angajații companiei tale să aibă acces rapid la aplicațiile de business de care au nevoie, în timp ce rămân conectați la proiectele în lucru de oriunde.

Optimizare de costuri

Fiecare abonament Business Net îți oferă posibilitatea să ții costurile companiei tale sub control. În funcție de nevoile tale, poți alege să limitezi viteza de navigare după terminarea traficului inclus sau să continui navigarea la viteze maxime cu un tarif de doar 1,25 euro pentru fiecare 2 GB consumați. În plus, traficul de internet efectuat intre orele 00:00 si 07:00 este gratuit, pentru că ai inclusă opțiunea Happy Night în toate abonamentele.

Productivitate

La Orange îți oferim o soluție completă de productivitate prin abonamentele de internet mobil Business Net și pachetele Microsoft Office 365. Prin parteneriatul Orange - Microsoft compania ta are acces la servicii complete, simple și flexibile: aplicații Office cu care ești familiarizat (atât pentru calculator, cât și pentru smartphone sau tabletă), spațiu de stocare online, conferințe video securizate și acces la intranet.

Cum activez soluția potrivită pentru afacerea mea?

1. Alege mai întâi dispozitivul de care ai nevoie

În funcție de nevoile tale, poți alege între un modem USB, un modem Wi-Fi sau o tabletă. Iar dacă nu ai nevoie de dispozitiv, poți rămâne doar cu cartela SIM.

2. Alege tipul abonamentului Business Net

Ținând cont de volumul de trafic de internet inclus, de destinația în care vrei sa îl folosești (național sau în Roaming SEE) și de modul în care vrei ca acesta să fie consumat, alege abonamente cu trafic individual sau trafic la comun cu alți angajați, pe tabletă, laptop sau smartphone pentru întreaga ta companie.

3. Selectează modul de tarifare după depășirea traficului inclus

Dacă s-a consumat traficul inclus, poți alege cum să fii tarifat mai departe: să navighezi gratuit și nelimitat, dar cu o viteză de până la 128 Kbps pentru download și 64 de Kbps pentru upload, sau să îți păstrezi viteza maximă, la un tarif de 1,25 euro pentru fiecare 2 GB consumați.

Îți recomandăm

 • 10 GB trafic trafic inclus național și roaming în SEE
 • Happy Night
 • Trafic individual sau comun între angajați

11 €/lună
(fără TVA)

Cauți cea mai bună ofertă pentru afacerea ta?

Fie că vrei să vii cu numerele la Orange sau ai nevoie de cea mai bună ofertă pentru afacerea ta, apelează un consultant Telesales Orange.

776
(apel gratuit din rețeaua Orange)
0374.44.7766
(apel taxabil)

Sau lasă-ne datele tale de contact și un consultant Telesales Orange te va suna în maxim 1 oră, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.


Dacă ai nevoie doar de internet suplimentar pe telefonul mobil, îți recomandăm următoarele opțiuni Business Net pentru smartphone, dedicate pentru companii:

Business Net 500 MB

1 €/lună (fără TVA)
Internet 4G 500 MB
Acces nelimitat
în Portalul Orange pe mobil,
la m.orange.ro, unde ai știri,
informații de business, meteo
și multe altele.
Inclus

Business Net 1 GB

1,5 €/lună (fără TVA)
Internet 4G 1 GB
Acces nelimitat
în Portalul Orange pe mobil,
la m.orange.ro, unde ai știri,
informații de business, meteo
și multe altele.
Inclus

Business Net 2 GB

2 €/lună (fără TVA)
Internet 4G 2 GB
Acces nelimitat
în Portalul Orange pe mobil,
la m.orange.ro, unde ai știri,
informații de business, meteo
și multe altele.
Inclus

Business Net 4 GB

2,5 €/lună (fără TVA)
Internet 4G 4 GB
Acces nelimitat
în Portalul Orange pe mobil,
la m.orange.ro, unde ai știri,
informații de business, meteo
și multe altele.
Inclus

Business Net 10 GB

5 €/lună (fără TVA)
Internet 4G 10 GB
Acces nelimitat
în Portalul Orange pe mobil,
la m.orange.ro, unde ai știri,
informații de business, meteo
și multe altele.
Inclus

Cum activez opțiunile Business Net pentru smartphone?

Opțiunile sunt disponibile în Orange shop, Orange store și la partenerii Orange. Pentru informații suplimentare sună la 776 (apel gratuit de pe telefonul tău Orange) sau la 0374.44.7766 (apel cu tarif normal din orice rețea).

Întrebări frecvente

Traficul inclus poate fi cosumat național sau în roaming în SEE în funcție de abonamentul pe care îl ai.

Unele abonamente Business Net nu permit activarea serviciului de roaming. În cazul în care doreşti să beneficiezi de serviciul de roaming va trebui să soliciţi în prealabil înlocuirea abonamentului tău. Vei fi notificat prin SMS cu privire la consumul lunar. Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitări, blocări sau tratamente preferențiale.

În cazul abonamentelor pentru laptop sau tabletă, după utilizarea traficului inclus viteza de transfer rămâne constantă, iar consumul suplimentar va fi taxat cu 1,25 euro/2 GB (fără TVA). Poți activa opțiunea Cost Control la cerere, pentru doar 1,5 euro/lună (fără TVA), astfel încât să nu plătești nimic suplimentar față de abonamentul lunar. După consumarea traficului inclus, viteza de transfer va fi de până la 128 Kbps pentru download și 64 Kbps pentru upload.

În cazul opțiunilor pentru smartphone, după utilizarea traficului inclus viteza de transfer rămâne constantă, iar consumul suplimentar va fi taxat cu cu 2 euro/1 GB (fără TVA).

Pentru pachetele cu acces la roaming în SEE, tarifele standard de roaming în SEE sunt egale cu tarifele naționale standard pentru abonamentul curent. În restul lumii, se aplică tariful standard pentru traficul de roaming corespunzător țării vizitate.

Unitatea minimă de consum este 1 KB (1 kilobyte). Traficul de internet este valabil o lună întreagă de facturare, iar cel neutilizat nu se reportează.

Politica de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming în Spațiul Economic European (SEE) constă în limitarea consumului serviciilor de date în roaming în SEE în conformitate cu prevederile Art. 4 din Regulamentul nr. 2016/2286. Limita se aplică la consumarea traficului de internet oferit de abonamentul Business Net (luând în calcul inclusiv bonusurile din oferta comercială sau orice alte beneficii).

Limita de consum date în roaming în SEE (calculată din resursele de date incluse în abonament și bonusuri):

Business Net 11
Business Net Group 11

2.86 GB

Business Net 14
Business Net Group 14

3.64 GB

Business Net 17
Business Net Group 17

4.42 GB

Business Net Share 13

3.38 GB

Business Net Share 18

4.68 GB

Abonamentele Business Net pot fi activate ca soluții individuale, prin care fiecare utilizator beneficiază de trafic de date propriu, sau ca abonamente de grup, prin care toți utilizatorii împart traficul total de internet alocat de pachetele Business Net.

Pe același cod de abonat pot fi active oricâte abonamente individuale Business Net pentru laptop și tabletă, dar poate fi format un singur grup Business Net, cu un număr nelimitat de utilizatori.

Anumite abonamente Business Net pot să împartă traficul de internet inclus cu abonamentele de voce Business Mobile și Orange Pro. Pentru aceasta, trebuie să activezi opțiunea Net Share for Business pe fiecare abonament Business Mobile sau Orange Pro. Această opțiune poate fi activată din Contul meu Orange sau prin apel la 456, gratuit de pe telefonul tău Orange.

In cazul in care combini mai multe abonamente poți folosi la comun traficul în funcție de tipul de acces al fiecărui abonament în parte. Vei fi notificat prin SMS cu privire la consumul lunar. Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitări, blocări sau tratamente preferențiale.

Abonamentele Business Net beneficiază de viteze maxime teoretice 4G+/3G+ de până la 500/43,2 Mbps download și până la 150/5,76 Mbps upload, in functie de capabilitatile dispozitivului folosit.

Viteza maxima estimata de transfer 4G+/3G+ de 450/38,04 Mbps download și 100/5,04 Mbps upload si este calculata in conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2015/2120 si ale Ghidului Organismului Autorităților Europene de Reglementare în Domeniul Comunicațiilor BOR(16) 127/2016.


Viteza promovata este egala cu maxima estimata.


Mai multe detalii despre aria de acoperire a serviciilor mobile aici https://www.orange.ro/acoperire/harta-acoperire-retea/

Cu opțiunea Happy Night, traficul național sau în roaming în SEE realizat în intervalul 0:00-7:00 (ora României) nu consumă din traficul inclus în pachet. Traficul efectuat în roaming în SEE se contorizează la limita de consum a serviciilor de date în Roaming în SEE.

Abonamentele Business Net oferă acces la serviciul SMS național sau în roaming, în funcție de caracteristicile abonamentului. Tariful pentru un SMS este de 0,05 euro/SMS+ TVA.
Verifică aici tarifele pentru SMS în roaming.

Opțiunile Business Net trebuie păstrate active cel puțin o lună de facturare și sunt incompatibile cu alte opțiuni de internet. Traficul este valabil o lună de facturare și nu este reportabil. Traficul de internet din opțiuni se consumă înaintea traficului de internet din abonamentul pentru care s-a activat opțiunea (dacă este cazul).

Business Net 1 GB și Business Net 2 GB se pot activa împreună cu toate abonamentele Business Mobile lansate în 21 mai 2018 și Business Group.

Business Net 500 MB, Business Net 4 GB și Business Net 10 GB se pot activa doar împreună cu un abonament Business Mobile lansat în 21 mai 2018.

Poți folosi traficul din opțiuni național sau în roaming în funcție de tipul de acces al fiecărui abonament de voce în parte. Vei fi notificat prin SMS cu privire la consumul lunar. Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitări, blocări sau tratamente preferențiale.

Pentru a avea acces la m.orange.ro cu trafic nelimitat, trebuie să ai configurat în telefonul tău APN (Punct de Acces) "net". Dacă nu poți accesa m.orange.ro de pe telefonul tău, sună la Serviciul Clienți pentru setările corespunzătoare.

Traficul efectuat este nelimitat și gratuit atâta timp cât sunt disponibile resurse de internet în pachet. Acest trafic efectuat în roaming în SEE se scade din limita de consum a serviciilor de date în Roaming în SEE. După consumarea resurselor de internet incluse în pachet sau după depășirea limitei de consum, pentru serviciile de date în roaming în SEE se va aplica tariful aferent serviciilor de date conform abonamentului pentru tot traficul, inclusiv traficul către destinatiile gratuite incluse în pachet.

 • Perioada minimă contractuală este de 12 sau 24 de luni, în funcție de care diferă prețul de achiziție al terminalului
 • Pentru a putea folosi serviciile Orange trebuie să te afli în aria de acoperire
 • Citește aici termenii și condițiile de utilizare din Contractul de furnizare a serviciilor
 • Poți afla despre proceduri de management al traficului și politica de utilizare a serviciilor aici
 • Terminalele funcționează doar în rețeaua Orange România
 • Activarea are loc în maximum 4 (patru) zile calendaristice:
  • (i) De la data la care părțile au semnat Contractul, dacă Orange România nu solicită documente sau constituirea unui Fond de garanție sau a unui Avans pentru risc financiar
  • (ii) De la data la care Clientul a pus la dispoziția Orange România documentele solicitate cuprinzând informații care să ateste identitatea, adresa și o situație financiară corespunzătoare a Clientului
  • (iii) De la data la care Clientul a constituit Fondul de garanție sau Avansul pentru risc financiar

Oferta este valabilă începând cu 21 mai 2018, până la data de 31 decembrie 2018, cu posibilitate de prelungire.

Fie că vrei să vii cu numerele la Orange sau ai nevoie de cea mai bună ofertă pentru afacerea ta, apelează un consultant Telesales Orange.

 • 776 (apel gratuit din rețeaua Orange)
 • 0374.44.7766 (apel taxabil)


Sau lasă-ne datele tale de contact și un consultant Telesales Orange te va suna în maxim 1 oră, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Trimite

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus