Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×
icon

Consolă PlayStation®5
Disc Edition

Experimentează încărcare fulgerătoare cu un SSD ultra-rapid, imersiune mai profundă cu compatibilitate pentru feedback haptic, declanşatoare adaptive şi sunet 3D,
precum şi o nouă generaţie de jocuri PlayStation® incredibile.

icon

PlayStation®5 Digital Edition
cu GOW Ragnarok şi card 250 RON

Consola PS5 Digital Edition dezlănţuie noi posibilităţi de gaming pe care nu le-ai anticipat niciodată. PS5 Digital Edition este o versiune complet digitală a consolei PS5, fără unitate optică. Loghează-te în contul PlayStation Network și accesează PlayStation®Store pentru a cumpăra și a descărca jocuri*

icon

  • 1. Comparativ cu controlerul fără fir DUALSHOCK®4
  • 2. Disponibil când jocul va accepta funcţia.
  • 3. Ai nevoie de conexiune la internet şi de un cont PlayStationNetwork. Deţinătorii de cont trebuie să aibă peste 7 ani, iar cei sub 18 ani necesită.
  • *Este necesar un cont PlayStation Network; deținătorii conturilor trebuie să aibă cel puțin 7 ani, iar toți cei care au sub 18 ani au nevoie de acord parental. Termenii integrali - playstation.com/PSNTerms. „PlayStation”, „Marca familiei PlayStation”, „Logoul PS5” și sloganul „Play Has No Limits” sunt mărci comerciale înregistrate sau mărci comerciale ale Sony Interactive Entertainment Inc. „SONY” este o marcă comercială înregistrată a Sony Corporation.

Se aplică termenii compleţi: www.playstation.com/PSNTerms. Conturile de terţă parte sunt necesare pentru serviciile de transmitere în flux.