Casti fara fir cu microfon PULSE 3D PS5

In stoc
Livrare 1-3 zile lucratoare
Transport gratuit
Preţ standard 93 € Continuă

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

logo playstation

Bucură-te de o experienţă fluidă, fără fir atunci când foloseşti căştile cu microfon acordate fin pentru sunet 3D pe consolele PS5™1. Căştile fără fir cu microfon PULSE 3D™ au un design rafinat cu microfoane duble de anulare a zgomotului, baterie încorporată şi o gamă de comenzi uşor accesibile.

sony casti

Design rafinat

Joacă cu stil, bucurându-te de căştile cu microfon elegante care complimentează aspectul consolei PS5 şi sunt dotate cu cupe pentru urechi şi o banda de fixare pe cap care oferă mai mult confort.

sony design casti

Proiectat pentru gameri

Microfoane duble ascunse
Asigură-te că prietenii tăi te aud online2 cu cele două microfoane încorporate, poziţionate în mod optim pentru captarea clară a vocii şi optimizate prin tehnologia de anulare a zgomotului.

Comenzi uşor accesibile
Ajustează-ţi configuraţia pe măsură ce joci, cu ajutorul comenzilor pentru dezactivarea microfonului încorporat, volum master şi trecerea de la sunet la chat în joc. Verifică simplu cum te aud coechipierii tăi folosind butonul dedicat de monitorizare a microfonului.

sony proiectare gameri

Extinde-ţi aventurile şi mai departe

Adaptor fără fir
Bucură-te de până la 12 ore de joc fără fir cu ajutorul bateriei reîncărcabile încorporate. Conectează-te la consolele PS5 şi PS4™, precum şi la computere Windows şi macOS® compatibile, folosind adaptorul inclus.

sony aventura

Specificaţii

Denumire produs Căşti fără fir cu microfon PULSE 3D PS5
Dimensiuni externe Aprox. 220,5×224,5×130,5 mm (lăţime x înălţime x lungime)
Greutate Aprox. 657 grame
Baterie Li-Po inclusă
Conţinut pachet Căşti fără fir cu microfon PULSE 3D™; Adaptor fără fir; Cablu USB; Cablu audio; Materiale tipărite