• Interfață web
 • Toate serviciile într-un singur loc
 • Informații în timp real

Orange Business Services

Orange Business Services este liderul global în soluții integrate de IT și telecomunicații pentru afaceri, cu prezență în 220 de țări de pe 5 continente. Cu peste 21.600 de profesioniști în întreaga lume, Orange Business Services oferă soluții inovative și eficiente, care fac afacerile și munca angajaților mai ușoare zi de zi, în fiecare zi.

În România, operațiunile locale ale Orange Business Services au fost integrate începând cu august 2012 în cadrul Orange, pentru a oferi soluții integrate de telecomunicații fix-mobil și IT adaptate nevoilor specifice pieței.

Lider IT&C recunoscut la nivel mondial

Orange Business Services este o prezență constantă în topurile internaționale ale industriei IT&C. Premiile câștigate demonstrează inovația soluțiilor propuse, eficiența și valoarea pe care o aduc businessului clienților.

Iată câteva din certificările obținute din partea industriei IT&C:

 • World Communication Awards: Best Enterprise Service 2014; Best Cloud Service 2012, 2013, 2014; Best Global Operator 2006, 2007, 2008, 2009, 2012, 2013; Best New Business Service 2011, 2013; Best SME Service 2013; User’s Choice 2012; Best Mobile Operator 2006, 2008, 2009, 2011; Best Change-Maker 2008, 2009; Best Managed Service 2010; Best Project Management 2010; Best New Service 2011
 • Gartner, Inc. Magic Quadrant: am fost poziționați în „Quadrantul Liderilor” la nivel global, pan european și în regiunea Asia-Pacific pentru serviciile noastre de rețea; pentru  serviciile de externalizare telecom și servicii profesionale în 2014 am păstrat unul din locurile de lider din acest quadrant pentru al 5-lea an consecutiv; de asemenea, în 2014 am fost recunoscuți drept Leader în „Quadrantul Managed M2M” și în „Multi Regional UCaaS Magic Quadrant”
 • Forrester Research, Inc.: votat drept Managed Global MPLS Services Leader
 • Frost & Sullivan: Asia Pacific Data Communications Service Provider 2012
 • China IP Communications Award (CIPCA): Best International IP VPN Provider 2009, 2010
 • China Enterprise Networking & Communications Award (CENA) și China Cloud Computing Award (CCCA): Best Cloud Computing Operator, Best Outsourcing Contact Center Provider și  Best IP VPN Service Provider 2012
 • Vertical Systems Group: pe primul loc în „Global Provider Ethernet Leaderboard” pentru al treilea an consecutiv (în 2012)
 • Riverbed 2014 Global Sales Kick-off: 4 premii pentru Global Partner of the Year (pentru al 4-lea an consecutiv), Riverbed Authorized Service Provider Partner of the Year,     Riverbed Granite Partner of the Year, America's Riverbed Authorized Service Provider Partner of the Year - SI/SP
 • TEAM Polycom 2014 conference: 2 premii pentru Service Provider of the Year (global) și Business Award DGC

Recunoașteri obținute în domeniul asigurării satisfacției clienților:

 • Locul 1 în clasamentul Ocean82's Benchmark 2014
 • Raportul „Data VPN Voice of the Customer 2012” al Ocean82: calificativ „World Class” și un nou record mondial pentru satisfacția clienților

Aprecieri pentru inovație:

 • World Communication Awards Best Change-Maker: Orange Business Services și clientul Sorin Group au fost premiați pentru inovațiile aduse în domeniul monitorizării sănătății la distanță și telemedicinei, în 2009
 • Global Telecom Innovation Awards: Innovation Award for High-Performance Advanced Business Services în 2009

Recunoașteri în domeniul dezvoltării durabile:

 • Verdantix Green Quadrant®: recunoscut ca lider în 2009-2012
 • United Nations Global Compact: semnatar al acordului ETNO Charter și susținător al multor grupuri de lucru internaționale, incluzând Global eSustainable Initiative, World Union Alliance și Mobile Phone Partnership Initiative

Inovare permanentă prin cercetare și dezvoltare

Cercetarea și dezvoltarea (R&D) sunt sursa principală de inovație a Orange Business Services, având peste 7.385 de patente înregistrate. La nivel internațional, Grupul Orange a creat trei tipuri operaționale de centre R&D:

Principalele avantaje ale aplicației Contul Meu Orange pentru companii

Orange Labs

Cei peste 5.000 de cercetători ce activează în 18 laboratoare (Marea Britanie, Franța, Polonia, China, Coreea de Sud, Japonia, Iordania, Egipt și Statele Unite ale Americii) identifică tendințele și evoluțiile tehnologice viitoare și creează soluții împreună cu partenerii de top.

Technocenterul din Paris

Construit în 2006, are peste 1.000 de angajați. Scopul său este de a reduce timpul în care un nou concept este pus pe piață. Echipele mixte, formate din specialiști în marketing, cercetători și ingineri de rețea, creează noi tehnologii și soluții, selectează și dezvoltă produse și servicii inovatoare. În medie, anual sunt procesate 220 de produse, iar 90% din inovațiile lansate în piață provin din Tehnocenter. Pentru a capitaliza și mai mult experiența dobândită în diferite piețe, un al doilea Technocenter a fost creat la Amman, în Iordania, în 2008.

Expocenterul din Paris

Creat în septembrie 2005, este un incubator de proiecte cu potențial de inovare ridicat. Gândit pentru a completa activitatea Orange Labs-urilor și tehnocentrelor, acesta utilizează un concept de creație și design de soluție în care clienții sunt direct implicați.

Află mai multe

Pentru informații suplimentare și detalii despre modul în care te putem ajuta pentru îmbunătățirea activității companiei tale prin soluții de telecomunicații și IT, contactează persoana dedicată companiei tale din cadrul Serviciului Clienți Corporate sau apelează 300 (gratuit de pe telefonul mobil Orange) sau 0374 300 300 (apel cu tarif normal din orice rețea).

sus