Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×

Politica de Confidențialitate Panel Orange România

Ultima actualizare … 2018

ACCEPTAREA TERMENILOR: Înainte de a utiliza acest serviciu, sfătuiți utilizatorul să citească cu atenție și să accepte următoarea politică de confidențialitate, care trebuie citită împreună cu Termenii și condițiile noastre și care este actualizată și revizuită în mod periodic, după caz. Rețineți faptul că participarea dumneavoastră la un sondaj sau la utilizarea oricărui serviciu va constitui acceptarea acestor Termeni, precum și a Politicii noastre de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord sau nu aveți dreptul legal de a accepta acești Termeni sau orice parte componentă a acestora, vă rugăm să nu utilizați niciun Serviciu.

Această politică de confidențialitate detaliază ce informații colectează Orange România despre membrii grupului și modul în care folosim aceste informații.

Programul Panel Orange este un Panel de Sondaje pentru clienții Orange care, la îndeplinirea anumitor condiții, se pot înregistra voluntar pe site-ul nostru ("Membri Panel") și pot participa la sondaje operate de către Orange. Un membru al grupului poate fi, de asemenea, recompensat pentru participarea la activitățile panel, cum ar fi completarea sondajelor.

Prin acceptarea politicii noastre de confidențialitate, vă exprimați aprobarea ca Orange România să colecteze, proceseze și utilizeze datele dumneavoastră personale conform următoarelor condiții.

Date personale

Datele personale reprezintă orice informație referitoare la o persoană identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un număr de identificare sau la unul sau mai mulți factori specifici ai identității sale fizice, fiziologice, psihologice, economice, culturale sau sociale.

Colectarea datelor personale

În timpul înregistrării, vă vom solicita informații obligatorii, care includ numărul dumneavoastră de mobil Orange, adresa de e-mail, parola, codul poștal, anul nașterii și sexul.

După înregistrare, vă puteți angaja voluntar să oferiți informații suplimentare opționale prin intermediul întrebărilor de profilare. Aceste informații pot include informații despre gospodărie și interese personale. Veți primi opțiunea de a distribui aceste informații prin intermediul unor metode diferite pe parcursul experienței dumneavoastră în cadrul grupului:

 • actualizând și completând profilul dumneavoastră și răspunzând la întrebări de profilare când vă logați în contul dumneavoastră, folosind numele de utilizator și parola.
 • răspunzând la întrebările de profil care pot fi adresate înainte sau după finalizarea și / sau încercarea de a finaliza un sondaj.
 • răspunzând la întrebări ocazionale de profilare pe care le putem trimite. Orange vă va informa despre natura acestor sondaje care pot sau nu să fie asociate cu recompense suplimentare.

Cu cât împărtășiți mai multe informații cu noi (și cu cât acestea sunt mai precise), cu atât mai mult vă putem îmbunătăți experiența în cadrul programului, trimițându-vă sondaje personalizate și sporind șansele dumneavoastră de a putea răspunde la ele.

De asemenea, colectăm date personale prin intermediul unor sondaje trimise de noi și identificate în mod clar ca provenind de la Orange România. Finalizarea acestor sondaje este întotdeauna opțională și puteți să întrerupeți oricând participarea la un sondaj sau să refuzați să participați la un sondaj, făcând clic pe butonul "Refuz" din invitația la sondaj transmisă prin e-mail.

În anumite situații, datele personale sunt colectate automat de către Orange România. Din considerente tehnice, în vederea furnizării serviciilor, Orange România folosește date de localizare ale antenelor GSM/4G. În plus, Orange România poate colecta date personale prin mijloace automate (cum ar fi cookie-urile, semnale de tip beacon). În acest caz, datele personale pe care le colectează Orange România pot include adresa IP, tipul de browser, sistemul de operare, numărul de identificare al dispozitivului mobil, locația geografică, adrese URL de redirecționare, informațiile despre acțiunile întreprinse sau despre interacțiunea cu sistemele informatice Orange.

Utilizarea informației

Colectăm informațiile care sunt obligatorii la înregistrare, precum și informații voluntare pe care le puteți furniza prin completarea întrebărilor opționale de profilare sau prin răspunsurile la sondajele create de Orange România. Informațiile pe care ni le furnizați pot fi utilizate din următoarele motive:

 • Să furnizăm sprijin, răspunzând la întrebările și comentariile dumneavoastră despre panel și activitățile dumneavoastră în cadrul grupului.
 • Să vă furnizăm informații, actualizări și anunțuri despre panel (spre exemplu, prin buletine de știri)
 • Să vă trimitem informații administrative, spre exemplu pentru a vă informa despre modificările aduse Termenilor și condițiilor sau politicilor noastre.
 • Să personalizăm experiența dumneavoastră în panel prin îmbunătățirea experienței pe site-uri și trimiterea de sondaje care sunt relevante pentru dumneavoastră.
 • Să procesăm plata recompenselor și donațiilor.
 • Să creăm informații generale agregate despre panel și în scopul promovării grupului nostru către terți, cum ar fi parteneri de afaceri, clienți potențiali și existenți, agenții de publicitate și investitori. Aceste date agregate nu conțin informații specifice identificabile despre niciun membru al grupului.
 • Pentru scopurile noastre de afaceri, cum ar fi dezvoltarea de produse și servicii noi, îmbunătățirea produselor și serviciilor existente, efectuarea cercetărilor de marketing, analizarea și auditarea afacerii noastre, identificarea tendințelor de utilizare, măsurarea eficacității campaniilor noastre promoționale, determinarea satisfacției clienților, campanii.

De asemenea, puteți accepta servicii care vor duce la urmărirea utilizării dumneavoastră a Internetului, cum ar fi site-urile accesate și campaniile online la care ați fost expus.

Dacă nu doriți să participați la aceste măsurători online, faceți clic aici. Dacă doriți să aflați mai multe despre cum să ștergeți memoria cache a browser-ului dumneavoastră și cookie-urile, faceți clic aici. Dacă doriți să aflați mai multe despre cum să renunțați la furnizarea sau resetarea ID-ului publicitar, vă rugăm să faceți clic aici pentru IOS sau aici pentru Android.

Puteți refuza să răspundeți la anumite întrebări sau să întrerupeți oricând participarea la un studiu. De asemenea, vă puteți discontinua calitatea de membru în orice moment urmând instrucțiunile de renunțare, disponibile aici.

Divulgarea datelor personale

Compania noastră NU oferă, vinde sau în orice alt mod transferă datele dumneavoastră personale unor terți, fără acordul dumneavoastră prealabil, cu excepția cazurilor descrise mai jos.

Orange România poate comunica datele dvs personale unor terțe părți numai în următoarele situații:

 • Afiliați: datele personale pot fi comunicate societăților afiliate în scopuri de afaceri legitime,
 • Furnizori de servicii: Orange România poate contracta furnizori de servicii, agenți sau mici întreprinzători care să furnizeze servicii în numele său, inclusiv servicii de administrare a mijloacelor și a serviciilor puse la dispoziția dvs. Aceste terțe părți pot accesa sau prelucra în alt mod datele personale pe durata furnizării acestor servicii,
 • Consultanți sau parteneri externi Orange România,
 • Autorități publice: Orange și furnizorii noștri de servicii pot furniza informațiile dumneavoastră personale ca răspuns la un mandat de percheziție sau la altă solicitare sau comandă valabilă din punct de vedere legal sau unui organism de investigație în cazul încălcării unui acord sau a unei încălcări a legii, așa cum este stipulat de către legislație.

Actualizarea și modificarea informațiilor

Puteți actualiza și / sau modifica detaliile din contul dumneavoastră și / sau informațiile de profil în orice moment, conectându-vă la contul dumneavoastră cu ajutorul numelui de utilizator și parolei. Acest lucru se aplică atât informațiilor obligatorii colectate la înregistrare, cât și informațiilor opționale colectate prin intermediul întrebărilor de profilare. Dacă ați uitat parola contului dumneavoastră, urmați pașii descriși aici pentru a crea una nouă.

De asemenea, cu excepția cazului în care legislația nu indică altfel, aveți următoarele drepturi:

 • dreptul de acces;
 • dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau care nu mai sunt de actualitate;
 • dreptul de a solicita ca datele personale să fie șterse;
 • dreptul de a retrage consimțământul cu privire la prelucrare, în orice moment (conform secțiunii 6 mai jos);
 • dreptul de restricționare a prelucrării;
 • dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor cu caracter, în conformitate cu reglementările în vigoare;
 • dreptul de a înainta o plângere la autoritatea de supraveghere competentă (în România aceasta este disponibilă la www.dataprotection.ro).

Rezilierea statutului de membru

Dacă nu mai doriți să faceți parte din grupul nostru, trebuie să vă reziliați calitatea de membru prin conectarea la contul dumneavoastră și făcând clic pe butonul "închide contul" din secțiunea "Actualizare profil".

Dacă nu mai doriți să primiți invitații la sondaj, puteți face acest lucru urmând link-ul pentru opțiunea de renunțare, care este inclus în partea de jos a fiecărei invitații la sondaj pe care o trimitem.

Alternativ, puteți contacta centrul de clienți Orange prin intermediul canalelor obișnuite. Pentru mai multe informații despre cum să renunțați, citiți și explicațiile detaliate pe pagina noastră de Întrebări frecvente aici.

Dacă renunțați, nu veți mai primi nicio comunicare prin e-mail de la Orange referitoare la panel.

Comunicări prin e-mail

Nici noi, nici unul dintre Partenerii noștri nu vă vom trimite e-mailuri (nesolicitate) care nu se referă la proiectele de cercetare, administrarea contului dumneavoastră sau informații care vă vor fi de folos ca membru al grupului. Cu excepția Cint, niciunul dintre Partenerii noștri nu vă va contacta. Toate celelalte tipuri de comunicare prin e-mail vor fi trimise de către noi și vor conține logo-ul și detaliile de contact ale Orange România. Nu vom împărtăși niciodată adresa dumneavoastră de e-mail altor terțe părți.

Cookies

Site-urile noastre, precum multe altele, utilizează fișiere mici denumite cookie-uri pentru a ne ajuta să furnizăm serviciile noastre către dumneavoastră. Prin acceptarea sau prin continuarea utilizării serviciului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, în conformitate cu termenii acestei politici.

Fișierele cookie sunt fișiere, adesea conținând identificatori unici, care sunt expediate de către serverele web către browser-ele web și care pot fi trimise înapoi la server, de fiecare dată când browser-ul solicită o pagină de la acesta. Cookie-urile pot fi utilizate de serverele web pentru a identifica și urmări utilizatorii în timp ce navighează pe diferite pagini de pe un site web și pentru a identifica utilizatorii care se întorc pe un site web. Putem folosi cookie-uri pentru a verifica dacă ați completat un sondaj. De asemenea, putem utiliza cookie-uri în scopul de a urmări ce site-uri web (pe lângă site-urile de sondaje) vizitați, indiferent dacă aceste site-uri web sunt operate de noi sau de o terță parte și indiferent la ce campanii și alte publicități online participați.

Cookie-urile pot fi cookie-uri "persistente" sau cookie-uri "de sesiune". Un cookie persistent constă dintr-un fișier text trimis de un server web către un browser web, care va fi stocat de browser și va rămâne valabil până la data stabilită (cu excepția cazului în care acesta a fost șters de către utilizator înainte de data de expirare). Un cookie de sesiune, pe altă parte, va expira la sfârșitul sesiunii de utilizator, când browser-ul web este închis. Utilizăm ambele tipuri de cookie-uri, atât cele de sesiune, cât și cookie-urile persistente.

Este posibil să împărtășim informațiile pe care le primim cu terțe părți. Când utilizați site-urile noastre web, s-ar putea să fie trimise și cookie-uri unor terțe părți.

Majoritatea browser-elor vă permit să refuzați acceptarea cookie-urilor (prin selectarea setărilor corespunzătoare în browser-ul dumneavoastră). De asemenea, puteți șterge modulele cookie deja stocate pe computerul dumneavoastră. Cu toate acestea, refuzarea sau ștergerea cookie-urilor poate avea un impact negativ asupra utilizabilității site-ului și / sau a performanței unui serviciu.

Denumire Expiră Utilizare Unde Furnizor
cbcdfp 2 ani Respondenți unici Cint chestionare Cint
_session_id Sesiune Sesiune utilizator Profilare panelist Cint
ASP.NET_SessionId Sesiune Sesiune utilizator Chestionare, produse Cint
cint_forms_identity 8 ore /sesiune Sesiune utilizator produse Cint
cint_session_id 30 de zile /sesiune Sesiune utilizator produse Cint
CintRespondent Sesiune Sesiune utilizator chestionare Cint
ASPSESSIONIDQSAASRTD Sesiune Sesiune utilizator Pagini panelist, chestionare, produse Cint
PublicPanelistTicket 30 de minute Sesiune utilizator Pagini panelist Cint
__utma 2 ani Date statistice privind utilizarea siteului Chestionare, produse, site marketing Google
__utmb 30 de minute Date statistice privind utilizarea siteului Chestionare, produse, site marketing Google
__utmc Sesiune Date statistice privind utilizarea siteului Chestionare, produse, site marketing Google
__utmv 2 ani Date statistice privind utilizarea siteului Chestionare, produse, site marketing Google
__utmz 6 luni Date statistice privind utilizarea siteului Chestionare, produse, site marketing Google
__hstc 2 ani Date statistice privind utilizarea siteului Site marketing HubSpot
__hssrc Sesiune Date statistice privind utilizarea siteului Site marketing HubSpot
__hssc 30 de minute Date statistice privind utilizarea siteului Site marketing HubSpot
hsfirstvisit 10 ani Date statistice privind utilizarea siteului Site marketing HubSpot
hubspotutk 10 ani Date statistice privind utilizarea siteului Site marketing HubSpot
NRAGENT După creare Monitorizare sistem Produse New Relic
cbcdfp 2 ani Respondenți unici Cint Chestionare Cint
_session_id Sesiune Sesiune utilizator Profilare panelist Cint

Siguranța datelor personale

Contul dumneavoastră este protejat prin parolă, astfel încât numai dumneavoastră aveți acces la informațiile personale. Vă recomandăm să nu vă împărtășiți parola nimănui.

Nu vă vom cere niciodată parola dumneavoastră prin telefon sau e-mail. De asemenea, vă sfătuim să vă deconectați de la contul dumneavoastră și să închideți fereastra browser-ului atunci când ați terminat activitățile. Aceasta înseamnă că alții nu pot accesa informațiile personale și corespondența dumneavoastră dacă împărțiți un computer cu altcineva sau folosiți un computer într-un loc public, cum ar fi o bibliotecă sau un internet cafe.

Ori de câte ori gestionăm informațiile personale, luăm măsurile necesare pentru a ne asigura că informațiile dumneavoastră sunt gestionate în siguranță și în conformitate cu această politică de confidențialitate.

Cum să ne contactați

Întrebările referitoare la această politică, reclamațiile privind practicile noastre și solicitările de acces ar trebui direcționate către noi prin intermediul canalelor obișnuite de servicii pentru clienți Orange. Pentru mai multe informații, vizitați https://www.orange.ro/eContact/

Pentru orice întrebare referitoare la datele personale sau pentru exercitarea drepturilor legale, puteți utiliza adresa dedicată dpo@orange.ro. În cazul în care se dorește, orice cereri cu privire la datele personale se pot adresa și prin poștă la adresa Blvd. Lascăr Catargiu, nr. 47-53, sector 1, cod poștal 010665, București, România, în atenția Responsabilului cu Protecția Datelor Orange România.

Toate mesajele vor primi răspuns conform prevederilor legale. Cu toate acestea, trebuie să aveți în vedere că, din motive tehnice, pentru a pune în aplicare solicitările sau opțiunile sale, este posibil să fie necesare câteva zile, timp în care Orange România va continua să prelucreze datele dvs personale pe baza opțiunilor anterior exprimate. În anumite cazuri excepționale, opțiunile dvs vor putea fi implementate doar în legătură cu campaniile, acțiunile viitoare.