Orange te invită
la How to Web

30-31 octombrie | București

Reduceri speciale pentru abonații Orange


20% reducere la How to Web pentru abonații Orange

Orange susține antreprenorii și dezvoltatorii de produse inovative prin intermediul programului de accelerare Orange Fab și prin prezența la cele mai importante evenimente dedicate mediului antreprenorial.

Te invităm la How To Web, una dintre cele mai mari conferințe de inovație și tehnologie, să afli informații valoroase de la experți globali în dezvoltarea și vânzarea de produse tehnologice. Mai mult, vei întâlni cele mai interesante startup-uri tech din Orange Fab.

Abonații Orange, persoane fizice sau juridice, beneficiază de 20% reducere la toate categoriile de bilete pentru accesul la conferință. Reducerea se cumulează cu alte reduceri oferite de organizator.

Ești abonat Orange? Obține codul de reducere

Dacă vrei să cumperi un bilet cu reducere Orange la How to Web, tot ce trebuie să faci este să urmezi pașii de mai jos.

Pasul 1: Introdu numărul tău de telefon în câmpul de mai jos. În câteva momente, vei primi prin SMS un cod de verificare.

Trimite

Pasul 2: Introdu în câmpul de mai jos codul de verificare primit prin SMS.

Trimite codul

Pasul 3: Acesta este codul tău de reducere pentru conferința How to Web

Intră pe www.howtoweb.co, alege tipul de bilet dorit și introdu codul primit în campul ”Discount code”.

Reducerea este valabilă pănă pe 30 octombrie inclusiv.

Orange partener principal al competiției Startup Spotlight

Orange susține Startup Spotlight - competiția dedicată startupurilor care dezvoltă produse tech, organizată în cadrul conferinței How to Web. Dintre startup-urile care aplică, sunt selectate cele mai bune 20 de startup-uri pentru sesiunea de pitching pe scena How to Web.

Acestea vor primi acces la beneficii în valoare de 1 milion de euro, iar câștigătorii vor lua acasă anul acesta o investiție de 125.000 euro, cel mai mare premiu acordat într-o competiție de startup-uri în România.

Orange Fab Romania programul de accelerare pentru startup-urile viitorului

Susținem antreprenorii în dezvoltarea de produse inovatoare. Startup-urile primesc acces la cele mai noi tehnologii, un program de mentorat personalizat si acces la rețeaua de distribuție Orange pentru creșterea afacerii. Dezvoltăm parteneriate durabile alături de parteneri, pentru a oferi clienților noștri produse care le îmbunătățesc mediul de viață și de afaceri.

Vino la How to Web să descoperi câteva dintre startup-urile cu care colaborăm:

Este o soluție Industry 4.0 care digitalizează procesul de producție, având ca scop managementul și îmbunătățirea performanței. Interfața este accesibilă în orice moment operatorilor, inginerilor și managerilor, și le permite să înțeleagă și să optimizeze modul în care echipamentele industriale, operatorii și comenzile au impact asupra procesului de producție.
Este o soluție eCommerce ultra-performantă ce oferă toate funcționalitățile necesare unui magazin online de succes, în baza unui abonament lunar. Soluția integrează peste 100 de soluții de plată, curierat, marketing și alte servicii care oferă avantaje competitive magazinelor online.
Propune o soluție pentru optimizarea managementului podgoriilor, ce folosește informații obținute din zboruri cu drone. Soluția folosește interpretări de date bazate pe tehnici de vizualizare computerizată, comunicații prin satelit și date istorice din experiența de lucru cu podgorii din Franța, SUA și Africa de Sud. Produsul Agricluoud este construit pe platforma de public cloud Orange Flexible Engine.
Dezvoltă un ecosistem IoT cu focus pe energie, dar aplicabil şi industriilor de utilități, telecom și securitatea infrastructurii. Soluția generează beneficii pentru clienți, precum reducerea facturii de energie cu până la 10%, dar şi optimizarea OPEX si CAPEX prin design inovativ şi disruptiv.
Este un sistem de schimb și management de date de contact. În Acquainted cărțile de vizită sunt digitale, se pot edita oricând de către utilizator, se trimit și se schimbă instant, conectându-se cu ale celorlalți. Contactele în Acquainted sunt conectate, dinamice, actualizate în timp real cu schimbările celorlalți, indexate automat și împărtășite cu compania fără niciun efort.
Este un startup inovator de marketing din România care oferă companiilor soluții de perfecționare a strategiilor de social media. Folosind analize inteligente, conținut generat de utilizatori în social media, vizualuri inspiraționale și tehnologii de omnichannel, companiile își cresc rata de conversie și accesează potențialul maxim al platformelor de social media.
Este un serviciu online de evaluare a nivelului de securitate a site-urilor, prin penetration testing. Uilizatorii obțin o listă detaliată a vulnerabilităților pe care le pot repara pentru a face față unui atac cibernetic. O versiune gratuită este integrată în Business Internet Security Threatmap, o component a soluției de securitate cibernetică oferite de Orange.
Siscale dezvoltă, in parteneriat cu Orange, IntelScale - o soluție de securitate (threat intelligence) ușor scalabilă, bazată pe algoritmi de inteligență artificială, cu capabilități avansate de analiză. Soluția își propune să ajute companiile mici și mijlocii, care nu au expertiză de securitate și nu dispun de fondurile necesare să angajeze experți, prin intermediul furnizorilor de telecomunicații.

Orange Free internet 4G

Spune-le tuturor insighturile valoroase pe care le descoperi la conferință.

Beneficiezi de internet Wi-Fi gratuit pe toată durata conferinței, fie că ești client Orange sau nu.

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus