7-9 IULIE CONSTANțA

CÂȘTIGĂ UN PACHET VIP

ȘI AJUNGI LA FESTIVAL CU ELICOPTERUL

Tiësto   Afrojack   Fatboy Slim
Jason Derulo   Rita Ora   Years & Years
KSHMR   Nicky Romero   Fedde Le Grand
Dua Lipa   Ella Eyre
+ MULŢI ALŢII


Vino la cel mai mare festival de pe litoral din România! Între 7 și 9 iulie te așteptăm la Neversea, pe plajă la Constanța, să te bucuri de 3 zile de relaxare la mare, cu muzică, voie bună și mult soare.

Iar pentru că ești la Orange, fie că ai o cartelă PrePay sau un abonament, poți câștiga prin tragere la sorți unul din următoarele premii:

Ce trebuie să faci:

Dacă ești utilizator PrePay

Pasul 1: Reîncarcă o cartelă cu minim 5 euro credit sau cu opțiune de voce sau internet până pe 27 iunie.

În plus, dacă faci aceste operațiuni din magazinul online Orange sau din contul tău online, atunci șansele de câștig se dublează.

Reîncarcă

Pasul 2: Pe 23 iunie vei primi un SMS, dacă ai efectuat reîncărcarea în perioda 15-21 iunie, în care te vom invita să trimiți un SMS de înscriere la concurs. SMS-ul trebuie trimis la 321 cu textul “neversea” până la data de 24 iunie 2017, ora 17:00.

Dacă reîncărcarea ai efectuat-o între 22 și 27 iunie, SMS-ul îl vei primi pe 29 iunie și vei avea termen de confirmare până pe 30 iunie 2017, ora 17:00.


Pasul 3: Trimiți SMS-ul la data anunțată și astfel ești înscris la concurs într-una din cele 2 etape.

Succes!

Dacă ești abonat Orange

Pasul 1: Activează sau prelungește un abonament Orange Me până pe 27 iunie.

Ai de două ori mai multe șanse de câștig dacă faci aceste operațiuni din magazinul online Orange sau din contul tău online.

Cumpără

Pasul 2: Pe 23 iunie vei primi un SMS, dacă ai semnat contractul în perioda 15-21 iunie, în care te vom invita să trimiți un SMS de înscriere la concurs. SMS-ul trebuie trimis la 321 cu textul “neversea” până la data de 24 iunie 2017, ora 17:00.

Dacă activarea sau prelungirea de abonament ai efectuat-o între 22 și 27 iunie, SMS-ul îl vei primi pe 29 iunie și vei avea termen de confirmare până pe 30 iunie 2017, ora 17:00.


Pasul 3: Trimiți SMS-ul la data anunțată și astfel ești înscris la concurs într-una din cele 2 etape.

Baftă!

Pentru mai multe detalii, citește regulamentul promoției aici.

sus