Cele mai tari experiențe ale verii merită o rețea pe masură!

Vino alături de Orange la cele mai tari festivaluri să testezi cea mai noua tehnologie și să te bucuri de o experiență de neuitat, cu beneficii unice dacă ești client Orange. Conectează-te cu cei dragi și vă bucurați-vă împreună de momentele unice ale verii #OrangeMusicFestivals

experiente
Neversea

4 – 7 iulie

Neversea

Plaja Modern - Constanța

Cel mai vibrant festival de la malul mării te invită pe insula fermecată Neversea, să te bucuri de răsărituri de neuitat.

electric-castle

17 - 21 iulie

Electric Castle

Bonțida - Cluj

În uimitorul domeniu al Castelului Banffy, festivalul combină muzica eclectică cu artă, tehnologie și un concept vizual inovator.

untold

1 – 4 august

Untold

Cluj

Trăiește cea mai intensă experiență a anului în inima Clujului și scrie capitolul cu numărul 5 al poveștii UNTOLD.

summerwell

9 – 11 august

Summer Well

Domeniul Stirbey - Buftea

Festivalul tău ca o vacanță, te așteaptă pe același domeniu de poveste cu cea mai tare muzică alternativă și cele mai hip experiențe.

afterhills

23 august – 1 septembrie

Afterhills

Dobrovăț - Iași

Vacanța de vară se încheie cu energie, în inima pădurii. Visează și dansează pe vibrațiile singurului festival din inima Moldovei.

4g

Împartașește tuturor experiența ta de la festivaluri, pentru ca ai acces la free Wi-Fi sau trafic de net 4G gratuit pe mobil dacă ești client Orange. Accesul la internet este gratuit în perimetrul festivalurilor, pe întreaga perioada a evenimentelor.

smartphones