Cele mai tari experiențe ale verii merită o rețea pe masură!

Vino alături de Orange la cele mai tari festivaluri să testezi cea mai noua tehnologie și să te bucuri de o experiență de neuitat, cu beneficii unice dacă ești client Orange. Conectează-te cu cei dragi și vă bucurați-vă împreună de momentele unice ale verii #OrangeMusicFestivals

experiente
Orange Summer Sessions

în fiecare weekend

Orange Summer Sessions

plaja H2O din Mamaia

În fiecare weekend ai sporturi pe plajă și filme pe un super ecran la malul mării. În plus, îți aducem acasă cel mai frumos răsărit: de la mare.

festivalul de scurtmetraje Tres Court

5 iunie- 14 iunie

Festivalul de scurtmetraje Très Court

Online

Hai să descoperi cele mai bune producții video de maximum 4 minute, în trening sau în smoking, din vârful patului sau de pe canapea.

afterhills

31 august- 22 septembrie

Festivalul Internațional George Enescu

București

Sărbătorim împreună emoția muzicii. Te așteptăm la concertele impresionante ale artiștilor de cel mai înalt nivel internațional.

afterhills

23 august – 1 septembrie

Afterhills

Dobrovăț - Iași

Vacanța de vară se încheie cu energie, în inima pădurii. Visează și dansează pe vibrațiile singurului festival din inima Moldovei.

summerwell

9 – 11 august

Summer Well

Domeniul Ştirbey - Buftea

Festivalul tău ca o vacanță, te așteaptă pe același domeniu de poveste cu cea mai tare muzică alternativă și cele mai hip experiențe.

untold

1 – 4 august

Untold

Cluj

Trăiește cea mai intensă experiență a anului în inima Clujului și scrie capitolul cu numărul 5 al poveștii UNTOLD.

electric-castle

17 - 21 iulie

Electric Castle

Bonțida - Cluj

În uimitorul domeniu al Castelului Banffy, festivalul combină muzica eclectică cu artă, tehnologie și un concept vizual inovator.

Neversea

4 – 7 iulie

Neversea

Plaja Modern - Constanța

Cel mai vibrant festival de la malul mării te invită pe insula fermecată Neversea, să te bucuri de răsărituri de neuitat.

4g

Împartașește tuturor experiența ta de la festivaluri, pentru ca ai acces la free Wi-Fi sau trafic de net 4G gratuit pe mobil dacă ești client Orange. Accesul la internet este gratuit în perimetrul festivalurilor, pe întreaga perioada a evenimentelor.

smartphones