×
Vara aceasta, filmele se văd mai bine afară, iar sala de cinema se mută în aer liber.

Te așteptăm la Orange Pop-Up Cinema în weekend, pentru câteva ore de distracție alături de cei dragi, în mijlocul naturii. Verifică programul evenimentului mai jos, alege filmul pe care vreți să-l vedeți și cumpărați biletele de pe iabilet.ro. Banii încasați din vânzarea biletelor vor fi donați către Fundația Orange pentru susținerea programului Digitaliada, proiect ce promovează educația digitală în școlile din mediul rural.

Program

Măsuri de protecție împotriva noului Coronavirus

Măsuri de protecție împotriva noului Coronavirus

Ne dorim ca tu și cei dragi să fiți mereu în siguranță, de aceea am adoptat următoarele măsuri de siguranță, conform Ordinului nr. 2879/967/2020, capitoulul V:

  • La acest eveniment pot participa doar grupuri de 2, 3 sau 4 persoane. Locurile sunt delimitate printr-un pătrat colorat și poziționate astfel încât distanța minimă obligatorie să fie respectată. De asemenea, acestea vor fi dezinfectate înainte și după fiecare proiecție.
  • Accesul publicului este permis numai cu purtarea măștii (medicale sau non-medicale) pe toată durata evenimentului. Aceasta trebuie să acopere gura și nasul.
  • Accesul la eveniment se face cu respectarea de către participanți a distanței minime de 1,5 m între persoane. Sunt stabilite fluxuri de intrare și ieșire separate, pentru facilitarea menținerii distanței fizice între participanți.
  • Fiecare participant își va dezinfecta mâinile la intrarea în zona de eveniment, cu dezinfectantul pus la dispoziție de organizator, și va permite monitorizarea temperaturii. Persoanele care refuză dezinfectarea mâinilor sau monitorizarea temperaturii, dar și cele care înregistrează o temperatură mai mare de 37.3°C, nu vor avea acces în locație. În aceste cazuri, nu se returnează contravaloarea biletului de acces.
  • Ieșirea din zona alocată se poate face doar în următoarele situații: aprovizionare cu mâncare sau băutură din zonele special amenajate, deplasarea la toaletă, urgență medicală sau pentru părăsirea definitivă a zonei de eveniment. Pentru a evita aglomerația în punctele de vânzare, o singură persoană din pătrat va efectua aprovizionarea pentru tot grupul.
  • Este interzis accesul în locație cu băuturi / alimente din afara spațiului de eveniment.
  • În toate zonele de așteptare, aprovizionare și toalete, participanții vor păstra distanța de siguranță de minimum 1,5m.
  • Este interzis accesul persoanelor aflate sub influența alcoolui sau a drogurilor.

Citește regulamentul GDPR al evenimentului.

sus