Filmul înseamnă emoție. Trăiește emoția filmului, cu Orange.
#OrangeSponsorsYou

Pentru noi, cinefilii sunt adevărații eroi ai filmului. De aceea, îi recompensăm ca pe niște staruri de cinema, cu conținut exclusiv din lumea filmului și experiențe de neuitat de pe covorul roșu, grație parteneriatelor noastre din lumea filmului, precum și prin programele și serviciile Orange Film, Orange Home sau Orange TV Go.

Emoțiile – culoarea filmului


Ai râs, ai plâns, te-ai bucurat ca nimeni altul la un film? Noul nostru spot TV capturează toate emoțiile de la cinema într-o poveste demnă de marile ecrane.Și surprizele nu se opresc aici: echipa de producție și actorii din spot au continuat povestea într-un LIVE pe Facebook, în care spectatorii au putut alege finalul cu ajutorul reacțiilor. Vezi cum a fost. 

Galerie foto din culise

Intră în Universul Valerian

Vino la Tech a break @Orange Smart Shop să explorezi în VR interiorul navei Intruder din filmul ”Valerian și Orasul celor o mie de planete”, de Luc Besson. Află mai mult...

Iar ca să te bucuri de ochelari și la tine acasă, ai 50% reducere la gama de ochelari VR.

© 2017 VALERIAN SAS - TF1 Films Production – All rights reserved.

Making-of Valerian

Trailer film

Valerian și Orașul Celor o Mie de Planete

Trăiește emoția filmului Valerian cu noul making-of, exclusiv la Orange. Iar dacă vrei să afli mai multe despre parteneriatul nostru global intră pe pagina dedicată.
Filmul este disponibil în toate cinematografele din țară din 21 iulie.

Descoperă universul Valerian la bordul navei Intruder

Pilotează nava Intruder din filmul Valerian până pe 31 iulie, descoperă universul Valerian și poți merge la premiera filmului Valerian din Paris sau poți câștiga materiale promoționale Valerian.  

Intră în joc de pe mobil.

Orange Film

Ai două bilete la preț de unul în fiecare miercuri la orice film, în cinematografele partenere. Solicită codul Orange film direct pe telefonul tău și prezintă-l la casă.

Mai mult

Orange TV Go

Te bucuri de filmele și emisiunile preferate chiar și când ești în mișcare, cu oricare dintre opțiunile Orange TV Go.

Mai mult

Orange Home

Cu Orange Home, te bucuri de cele mai performante servicii de internet, televiziune și telefonie fixă la tine acasă. În plus, ai servicii de automatizare a casei, pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în locuința ta, direct de pe mobil.

Mai mult

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus