Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×

Orange film

Termeni și condiții generale de furnizare și utilizare a aplicației Orange film

Prezentul document descrie Termenii si Conditiile Generale de utilizare a aplicatiei Orange film (denumita in continuare “Aplicatia”)
Conform Termenilor si Conditiilor Generale, "Orange Romania" este Orange Romania S.A., cu sediul in Bd. Lascar Catargiu, Nr.47-53, Sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/10178/1996, CUI R9010105. Orange Romania este inregistrata ca operator la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 1014.
Acest document prezinta clientului (denumit in continuare "Utilizatorul") conditiile de utilizare a Aplicatiei.
Inaintea oricarei utilizari a Aplicatiei, Orange Romania solicita Utilizatorului citirea Termenilor si Conditiilor Generale cu mare atentie. Utilizarea Aplicatiei este disponibila conditionat de acceptarea integrala de catre Utilizator a prevederilor stipulate mai jos. In consecinta, utilizarea Aplicatiei reprezinta acordul implicit al Utilizatorului cu Termenii si Conditiile Generale de furnizare si utilizare a acesteia.
Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor poate fi accesata pe pagina de internet "Termeni si conditii". Aceasta este dedicata utilizarii de catre persoanele fizice si juridice care au relatii contractuale cu Orange Romania S.A.

Informatii personale
Utilizatorul este de acord ca utilizarea Aplicatiei sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.
Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, utilizatorul se obliga sa furnizeze corect numele, adresa de e-mail si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, Utilizatorul poate accesa optiunea "date personale" din sectiunea "setari cont", din aplicatia Contul meu, disponibila pe www.orange.ro/contul-meu.
Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale, Utilizatorul este responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Orange Romania nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei Utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Securitatea datelor personale
Datele furnizate de catre Utilizatori sunt strict confidentiale. Orange Romania se angajeaza in fata Utilizatorilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei comerciale dintre Utilizator si Orange Romania.
Aplicatia foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul exclusiv al Orange Romania.
Orange Romania se obliga sa respecte drepturile Utilizatorului conferite de Legea 677/2001, iar la cererea scrisa a acestuia, trimisa pe adresa sediului Orange Romania din Bucuresti, Bd. Lascar Catargiu, Nr. 47-53, Sector 1, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si sa inceteze prelucrarea datelor personale.

Copyright
Intregul continut prezentat in Aplicatie - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Orange Romania si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Orange Romania a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Accesul la Aplicatie
Orange Romania garanteaza Utilizatorului acces limitat, in interes personal, in aplicatia Orange Film, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral continutul oferit, de a reproduce partial sau integral continutul sau aplicatia, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata continutul sau aplicatia in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Orange Romania, fara acordul scris prealabil al acesteia.

Înregistrare si detalii cont
Accesul la continutul disponibil in cadrul Aplicatiei presupune crearea unui cont de Utilizator. Toate informatiile solicitate pentru crearea contului de Utilizator trebuie sa fie corecte si actuale. Recomandarea Orange Romania este ca parola sa ramana confidentiala. Orange Romania nu va solicita in nici o circumstanta Utilizatorului dezvaluirea parolei.
Utilizatorul isi poate deschide unul sau mai multe conturi de Utilizator in nume personal, asumandu-si intreaga responsabilitate pentru actiunile sale decurgand din aceasta calitate si garantand respectarea obligatiilor prevazute in prezentul document.
Contul de Utilizator Orange este destinat exclusiv pentru uz personal.
Utilizatorul este responsabil in intregime pentru modul de utilizare a contului, inclusiv pentru utilizarea neautorizata de catre terti a contului sau.

Descrierea Aplicatiei
Termenii si Conditiile Generale, precum si Conditiile de utilizare a Aplicatiei, reglementeaza relatia comerciala dintre Orange Romania si Utilizator cu privire la utilizarea de catre Utilizator a Aplicatiei, dupa cum este mentionat in interfata de utilizare a Aplicatiei si in acest document.
Orange Film este o aplicatie care ofera informatii despre filme (imagini, trailere, synopsis, etc), programul filmelor care ruleaza in cinematografe intr-o anumita perioada, recomandari de filme care ruleaza sau urmeaza sa ruleze in cinematografe precum si recomandari de continut din Serviciul Orange TV Go, oferit de Orange Romania Utilizatorilor care detin o conexiune la internet si un dispozitiv de acces compatibil.
Aplicatia, intregul sistem care sta la baza acesteia, precum si fiecare dintre componentele hardware si software ale acestui sistem si totalitatea drepturilor legale, prezente si/sau viitoare asupra Aplicatiei si sistemului apartin integral societatii comerciale Orange Romania si/sau subcontractorilor sai. Drepturile de proprietate intelectuala asupra Continutului multimedia disponibil pentru utilizare sunt sublicentiate neexclusiv catre Orange Romania de catre titularii legali ai acestuia.
Aplicatia este disponibila pentru utilizare prin dispozitive de acces conectate la internet, mobile, care functioneaza cu sisteme de operare compatibile (iOS, Android).
Accesul la Continutul din cadrul Aplicatiei se poate face doar pe teritoriul Romaniei si doar pentru uz personal; este interzisă utilizarea în spatii publice sau punerea la dispozitia publicului, de către utilizatori, a Continutului din cadrul Aplicatiei. Restrictiile de acces corespunzatoare pot fi evidentiate sau nu in interfata Aplicatiei.
Pentru a avea acces la Aplicatie sau la continutul disponibil in aceasta, Utilizatorul poate fi notificat ca este necesara descarcarea de software sau alte material (de exemplu actualizari de programe software).
Orange Romania isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul cuprins in Aplicatie.

Prelucrarea informatiei
Utilizatorul este de acord ca Orange Romania sa poata dezvalui Informatii legate de Aplicatie sau de Continutul acesteia:
organizatiilor de cercetare a pietei
partenerilor contractuali ai Orange Romania si auditorilor acestora
altor persoane, in conditiile legii
Utilizatorul este raspunzator pentru mentinerea confidentialitatii contului de Utilizator si a parolei si va raporta orice utilizare neautorizata a acestora.

Functionarea serviciilor si echipamentelor
Functionarea necorespunzatoare a Aplicatiei poate fi cauzata de lipsa de capacitate a legaturilor de interconectare intre reteaua furnizorului de internet al Utilizatorului si reteaua de livrare de continut a Orange Romania. Orange Romania nu raspunde de nefunctionarea sau functionarea necorespunzatoare a retelelor de comunicatii a tertelor parti prin care se acceseaza Serviciul.
Utilizatorul este raspunzator fata de Orange Romania pentru orice daune suferite de aceasta din urma nerespectarii de catre Utilizator a obligatiilor sale prevazute in Contract.
Aplicatia poate fi utilizata pe telefoane si tablete cu sistemul de operare Android 4.4+ si iOS 7.1 si versiunile lor ulterioare. Orange Romania poate modifica oricand compatibilitate Aplicatiei cu diferite sisteme de operare si nu-si asuma raspunderea in legatura cu nefunctionarea echipamentului hardware folosit de Utilizator.
Orange Romania va pune la dispozitia Utilizatorului linkuri pentru descarcarea Aplicatiei, link-uri ce vor putea fi accesate de pe pagina web www.orange.ro/aplicatii sau in magazinele de aplicatii uzuale.


Litigii
Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane de pe raza municipiului Bucuresti.
Prin utilizarea Aplicatiei Utilizatorul declara ca a citit si ca este de acord in totalitate cu prevederile acestui document si cu cele din oferta comerciala.