×

Orange First Step

Cariera ta poate începe la Orange


Prin programul Orange First Step, dedicat studenţilor şi masteranzilor din toată ţara, ai șansa să faci practică într-unul din departamentele noastre.

Astfel poţi să:

  • înveţi direct de la profesionişti
  • primeşti feedback de la echipa cu care lucrezi şi sfaturi folositoare pentru dezvoltarea ta profesională
  • îţi exersezi abilităţile practice în departamentul în care vrei să îţi începi cariera
  • descoperi cât mai multe despre brandul şi valorile unei companii multinaționale cum este Orange

Pe lângă componenta practică a programului, vei participa şi la cursuri şi workshopuri pentru dezvoltarea ta profesională (brandul Orange, workshop de carieră şi personal brand)

Joburi din editiile anterioare

Viaţa la Orange

Dacă ai întreba oamenii de la Orange de ce au ales să lucreze aici, cu siguranţă ai afla o multitudine de motive. Suntem diferiţi, avem preocupări, aptitudini şi competenţe diferite, însă împărtăşim aceleaşi valori, iar asta ne face una din cele mai puternice şi unite echipe.

Reputaţie

Suntem o companie tânără, însă cu un istoric de invidiat în rândul companiilor de telecomunicaţii. Ne-am propus de la bun început să oferim servicii inovatoare şi uşor de folosit pentru a îmbunătăţi şi simplifica viaţa fiecăruia.

Personalitate

Facem parte din Orange Group, o companie cu extindere globală. Cu toate acestea, Orange România îşi păstrează o personalitate unică şi distinctă, care se regăseşte în tot ceea ce facem, de la reclame până la mediul în care lucrăm, de la ambianţa şi profesionalismul întâlnit, până la serviciile oferite.

Cultura

La Orange te întâmpină o atmosferă relaxată şi prietenoasă. Aici îţi este încurajată orice idee care poate să facă lucrurile să meargă mai bine. În plus, ţi se oferă libertatea de a fi tu însuţi.