×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum pot sa activez si eu roamingul de pe internet pentru ca deja am ajuns in alta tara si am uitat sa il activez ?

Poti solicita activarea / dezactivarea serviciului direct de pe pagina Orange prin intermediul aplicatiei Contul meu, sectiunea servicii, in situatia in care ai deja un cont online activ.

De asemenea, titularul contractului poate apela international la departamentul Credit (Luni - Vineri:8:00 - 20:00, Sambata: 9:00 - 15:00, Duminica: 10:00 - 13:00) pe numarul +40212033450.

 

Este important de subliniat faptul ca activarea serviciului de Roaming se poate face numai daca numarul de telefon este activ si numai daca titularul este cel care depune verbal / scris cererea in privinta activarii serviciului.

De asemenea, pentru activarea serviciului roaming titularul poate trimite cerere scrisa pe fax la numarul +40212033759, la departamentul Credit.

 

Este necesar sa oferi un numar de telefon pentru a putea fi contactat in vederea oferirii explicatiilor necesare. In cererea scrisa este nevoie sa fie trecute: numele complet al titularului, adresa de corespondenta, numarul si seria Cartii de Identitate, CNP-ul si semnatura titularului.

Raspuns din: 12-08-2010
Voturi: