×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Nu mai pot plati factura Orange cu puncte Thank You. de ce?

Incepand cu 1 Februarie 2010 programul Orange Thank You s-a modificat atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru clientii persoane juridice.

 

Conform infomatiilor mentionate in brosurile Orange ce vizeaza acest program, cat si a informatiilor prezentate pe pagina oficiala de internet a companiei, www.orange.ro sectiunea Orange Thank You/Termeni si conditii de utilizare a programului, Orange Romania isi rezerva dreptul de a stabili conditiile desfasurarii programului Orange Thank You, de a efectua schimbari sau de a anula acest program, caz in care punctele Thank You isi vor pierde valoarea si aplicabilitatea.

 

Asadar, factura Orange nu se mai poate achita cu ajutorul punctelor Thank You.

 

Ai posibilitatea sa cumperi un telefon/ modem/router/card de date prin programul Thank You atunci cand abonamentul tau este in afara perioadei minime contractuale sau din 18 in 18 luni, atunci cand abonamentul este inca in perioada contractuala.

 

De asemenea, modalitatea de calcul a punctelor Thank You s-a modificat. Detalii cu privire la noul mod de calcul gasesti aici.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi: