×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cat pot naviga pe internet cu 80 de mb?

Si de exemplu,daca am 80 de MB si vreau sa stau pe mess? cum se calculeaza traficul?

Raspuns din: 03-12-2011
Voturi:

In cazul tehnologiilor EDGE/3G+ pe care le utilizezi cand te conectezi la internet tarifarea nu se realizeaza in functie de durata petrecuta pe o pagina de internet, ci in functie de cantitatea de informata transferata in telefon pentru a vizualiza acea pagina.

 

Deci din cei 80 MB se va scadea traficul corespunzator fiecarei pagini accesate, chiar daca nu se descarca efectiv un anumit continut, cum ar fi o melodie.

 

Sa presupunem ca o pagina ar avea o dimensiune de 1MB. Daca o accesezi vei mai avea 79 MB din cei 80 MB inclusi. Daca vei citi informatia din pagina timp de un minut sau 10 minute nu este important, neconsumandu-se un alt trafic. Doar in momentul in care vei incarca a doua pagina se va consuma din nou din trafic. Exemplul oferit este doar pentru a intelege modalitatea de consum. In general paginile de internet deschise pe telefonul mobil au dimensiuni mult mai mici.

Raspuns din: 03-03-2011
Voturi: