×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Ce beneficii ofera optiunea BlackBerry 4 Unlimited?

Serviciile BlackBerry pot fi utilizate doar daca pe numarul de telefon se activeaza o optiune de tip Blackberry. Optiunea BlackBerry 4 Unlimited pentru prepay contine serviciul de e-mail in timp real doar pana la 15 octombrie 2011. Ulterior se vor putea utiliza doar celelalte servicii BlackBerry.

Raspuns din: 11-10-2011
Voturi:

O alta intrebare ar fi aceea daca voi putea folosii si aplicatii gen Blackberry Mail, Blackberry App World, aplicatii care necesita  activarea BIS sau BES fara sa fac abonament dedicat pr BB. Conectarea se va face doar pe telefon.

Raspuns din: 10-10-2011
Voturi:

Conform descrierii optiunii BlackBerry 4 Unlimited vei avea acces nelimitat la internet, primii 300 MB la viteza de pana la 3.6 Mbps, ulterior la viteza de pana la 128 Kbps.

 

Traficul inclus in aceasta optiune nu poate fi utilizat pentru conectarea la internet de pe PC sau prin alte browser-e decat cel al telefonului.

Raspuns din: 10-10-2011
Voturi: