×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Ce se intampla daca am apelat numarul de telefon 544?

    In reteaua Orange Romania, tehnologia CSD este folosita pentru 4 tipuri de servicii: Wap                                                     Internet                                                                                                           

Transmisii de date                                                       Transmisii de fax   Viteza medie prin tehnologia CSD este de aproximativ 7.2 - 9.6 Kbps (0.9 -1.2 KB/s). Serviciile Wap, Internet, E-mail, Transmisii de fax, transmisii de date se pot achizitiona in cadrul unor pachete de servicii : Mobile Internet Dial Fax&Data                                                                                                                     Pentru serviciile bazate pe CSD, nu se poate garanta functionarea in Roaming. Pentru roaming, numarul de apel este: +40744945440. Viteza de transfer: 1kbps = 1 Kbit pe sec/  1 KBps = 1 KByte pe sec.       1 Byte (1B) = 8 bits (8b)                                     1 KB = 1024 Bytes                                1 MB = 1024 KBytes      -  tarifarea se realizeaza pe timp de conectare - unitatea de taxare: primul minut este indivizibil, începand cu minutul 2 se taxeaza la secunda -  primele 25 de secunde sunt gratuite   Taxarea pe minut este de 0.085 Euro cu TVA inclus, iar pentru a inregistra costuri trebuie sa ai setarile telefonului si telefonul sa fie compatibil cu acea conexiune. Mai multe detalii gasesti si aici.  

Raspuns din: 21-03-2013
Voturi: