×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

De ce nu functioneaza Orange World Live TV cu Nokia E72?

Telefonul Nokia E72 nu este compatibil cu serviciul videostreaming oferit pe portalul Orange World. Acesta este motivul pentru care primiti eroarea respectiva.

Raspuns din: 16-09-2010
Voturi:

coreplayer.com. Nu stiu daca are pt. X6. Instructiuni: rtsptemp.ram il salvezi pe C: sau E: (dupa ce a dat eroare realplayer), redenumesti in rtsptemp.sdp si open din explorer. In coreplayer setezi inainte sdp ca extensie default pentru redare (settings file association)

Raspuns din: 11-10-2010
Voturi:

pentru mbirton

 

Am aceeasi problema cu Nokia X6. Ma intereseaza de unde pot obtine un Coreplayer compatibil pentu Nokia X6, cu symbian touch si cum sa-l setez.

 

Multumesc!

Raspuns din: 10-10-2010
Voturi:

Telefonul este compatibil cu serviciul video de pe wap.orange.ro Live TV  ! Doar ca E72 are un bug in Browser/RealPlayer si da system error.

Se poate deschide in schimb stream-ul cu CorePlayer. Daca exista doritori sa afle cum se procedeaza ii rog sa posteze aici. Nu descriu acum ca nu o sa incapa in limita de 500 caractere.

Raspuns din: 04-10-2010
Voturi: