×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Ati achizitiona un Apple MacBook Air ?

Eu zic ca nu e pentru fite. E adevarat, are limite, dar sunt limite pe care producatorul le stia inainte de lansare avand ca tinta persoanele ce-l folosesc pentru simple aplicatii de tip business, studenti ce il folosesc doar pentru cursuri, browsing, iTunes, iWork, iLife - fara sa se adreseze utilizatorilor  profesionisti, cei care folosesc un Mac pentru editare audio-video, DTP, design web si altele.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

Un sistem frumos estetic. Depinde unde doresti sa-l intrebuintezi si care ar fi utilitatea. Daca cauti ceva usor si cu un design frumos care fura privirile isi merita banii(parerea mea este ca e mai mult pentru fite).

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

Nu, au aparut modele mult mai noi, mai bune ca performanta si mai ieftine.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

Eu, personal, zic ca merita banii. Nu am decat doua ipod-uri si nu imi pare rau ca am dat banii pe ele. Pe unul il am de 3 ani, iar celalalt e mai nou, nu am avut nici un fel de problema cu ele. Pretul e mare, dar calitatea la fel. Sa iti mai zic o vorba : Suntem prea saraci sa ne permitem lucruri ieftine. Pentru cei care inteleg.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi: