×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cand va fi disponibil un update de firmware?

hmm eu deja i-am facut update cu softul oficial motorola...nu are limba romana, dar cui ii trebuie ?:) sper doar ca am inca garantie facand acest lucru, pan la urma e soft oficial doar ca nu-i modat de orange

Raspuns din: 28-06-2011
Voturi:

daca tot scoate orange firmware custom, sper sa fie inclus si HD voice in acel update..altfel degeaba are 2 microfoane

Raspuns din: 28-06-2011
Voturi:

Si eu am reusit sa fac update la Froyo de pe site-ul oficial Motorola. Acum pot instala/muta aplicatii pe cardul de memorie, in rest nu sunt mari shimbari in software. ''Mananca'' prea multa memorie.

Raspuns din: 26-07-2011
Voturi:

S-a rezolvat pana la urma, multumesc. 

Raspuns din: 22-08-2011
Voturi:

Update-ul la Android 2.2 exista pe site-ul Motorola si se realizeaza prin rularea aplicatia Motorola Software Updater. In cazul in care telefonul tau nu este detectat de aplicatie iti recomand sa incerci pe un alt PC.

Raspuns din: 22-08-2011
Voturi:

Update-ul va fi disponibil in aproximativ doua luni. In acest moment se lucreaza la el.

Raspuns din: 21-06-2011
Voturi:

1. Intrebare pentru Orange: cum se va face updateul un momentul in care o sa fie gata? 2. Pentru toti cei care au facut update: am descarcat si eu Software Update de pe siteul de suport, insa cand conectez telefonul, dau la USB Portal and tools, insa programul nu face nimic, nici macar nu-mi scrie ca a intampinat ceva probleme in identificarea telefonului... Daca m-ati putea ajuta cu ceva detalii, gen ce setari aveti la telefon, ce versiune de Software Update ati descarcat.

Raspuns din: 18-08-2011
Voturi: