×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cand va fi disponibil update-ul catre Android 2.3?

Este disponibil deja 2.3.4 l-am instalat deja de saptamana trecuta pe Galaxy mini.

Raspuns din: 26-07-2011
Voturi:

Daca este disponibil acest update pentru Rusia, imi spuneti si mie cum ati avut acces la samsung kies de ati reusit sa upgradati softul mai repede, inainte de a sosi si in Romania?

Raspuns din: 25-08-2011
Voturi:

A fost lansat oficial updateul 2.3.4 pentru Galaxy Mini prin Samsung Kies pe data de 21 iulie insa este disponibil la ora actuala doar in Rusia. Aveti idee cand va veni si in Romania? 

Raspuns din: 25-07-2011
Voturi:

Am conectat telefonul la pc prin kies si apare ca ar fi disponibila o noua versiune de soft.

daca se face upgrade-ul iar in timpul desfasurarii apare o eroare se mai pot recupera date, sau se poate intampla ceva cu telefonul?

Raspuns din: 24-08-2011
Voturi:

Am instalat si eu versiunea 2.3.4 pentru Rusia si functioneaza si in limba romana, engleza si asa mai departe. Permite flash 10.3, bateria tine mai mult, telefonul ruleaza mult mai rapid, atat in meniu cat si in aplicatii. Pe Froyo am avut necazuri cu wifiul, mi se bloca telefonul daca lasam wifiul pornit peste noapte, sau la sfarsitul apelului nu imi mai pornea ecranul, ramanea negru si telefonul rula. Problema s-a rezolvat.

Raspuns din: 16-08-2011
Voturi:

Buna ziua! Am achizitionat si eu Samsung Galaxy Mini de 1 luna si ceva si cu o saptamana in urma i-am facut upgrade cu ajutorul programului Samsung Kies. Poate cine sa imi spuna daca se poate da un restore la versiunea firmware originala? 

Va multumesc anticipat!

 

P.S : daca nu se poate da restore macar sa stiu pe viitor , are rost sa mai dau upgrade pentru ca imi instaleaza tot felul de chestii noi inutile, cum ar fi jocurile trial care nu se pot dezinstala.

Raspuns din: 16-07-2011
Voturi:

Update-ul este disponibil doar pentru Rusia. In septembrie apare si in Romania.

Raspuns din: 08-08-2011
Voturi:

In acest moment nu detinem informatii despre disponibilitatea versiunii 2.3 pentru acest model. Iti recomand totusi sa utilizezi Samsung Kies pentru a vedea daca dispui de ultima versiune de firmware.

Raspuns din: 04-07-2011
Voturi:

Este disponibila versiunea Android Gingerbread 2.3.4. din 24 octombrie si prin Kies Romania. Am instalat-o azi si sunt multumit de rezultat.

Raspuns din: 01-11-2011
Voturi: