×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Care sunt setarile de internet pentru iPhone 2G ?

Pe Yahoo Mail si Messenger va trebui sa intri dupa ce accesezi m.orange.ro, intrand pe imaginile corespunzatoare celor doua destinatii.

Raspuns din: 20-04-2011
Voturi:

Am facut exact ce mi-a fost recomandat, pot intra pe m.orange.ro dar pe yahoo mail & messenger nu pot intra, iar pe facebook imi merge extrem de greu. 

Raspuns din: 19-04-2011
Voturi:

Este posibil ca in functie de versiunea software existenta pe telefonul tau sa poti modifica setarile de internet din meniul acestuia. Daca versiunea de software este mai mica de 3.0 practic va trebui sa modifici APN-ul internet cu APN-ul net pentru a avea acces si la pagini de wap.

 

In cazul in care versiunea software este 3.0 sau mai recenta aceasta posibilitate nu mai exista, fiind dezactivata de producatorul Apple. In aceasta situatie nu vei putea avea acces la wap si deci nu vei putea beneficia de accesul nelimitat pe Portalul Orange si destinatiile mentionate de tine.

Raspuns din: 18-04-2011
Voturi: