×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Care sunt setarile Linux pentru internet cu Modem Huawei E160 ?

Am rezolvat problemea de mai sus. Pentru persoane care sunt in acelasi impas: am facut upgrade la kernel-PAE direct din Yum Repository (ultima versiunea pentru FC11 este acum 2.6.30.10). Se da restart, se booteaza cu acest nou kernel si cu modemul inserat in portul USB. Driverul va fi automat instalat si trecut in modul corect. 

Raspuns din: 24-09-2010
Voturi:

 

Se alege din Preferences/Network Connections tabul "Mobile Broadband" si se adauga o noua conexiunea (modemul este vizibil ca E220); parametri: Numer=*99# ; APN=internet ; Pin = 0000 (default); se bifeaza Connect automatically. Se activeaza conexiunea si se poate accesa Internetul.

Alternativ, instaland Fedora Core 12 sau 13 cred ca modemul este recunoscut default (dar trebuie sa fie inserat inainte pornire in USB, sau de folosit usb_modeswitch in caz contrar).

Raspuns din: 24-09-2010
Voturi:

 

Posibil ca eroarea sa se datoreze faptului ca exista cod PIN activ pe sim.

Ar trebui sa existe si posibilitatea introducerii unui user si a unei parole. Chiar daca se reuseste conectarea fara user si parola pe linux, nu se realizeaza trafic, deci este esential. user: orange / pass: orange

De asemenea, trebuie luat in considerare si stringul de initializare: AT+CGDCONT=1,"IP","INTERNET"

Raspuns din: 14-09-2010
Voturi: