×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Care sunt setarile pentru a crea profilul WAP pentru smatphone-ul HTC Desire?

Salut,

Optiunea Wap Unlimited nu mai face parte din oferta Orange.

Raspuns din: 22-09-2010
Voturi:

Salut,

Setarile pentru serviciul de wap nu te pot ajuta in mare masura deoarece in perioada urmatoare apn-ul wap va fi retras si astfel nu ai mai putea accesa serviciile de date cu acele setari.

Existenta unui singur punct de acces, apn net, simplifica foarte mult utilizarea serviciilor de date de pe telefoanele mobile. Practic cu acele setari poti accesa atat pagini de wap cat si pagini de internet.

Raspuns din: 22-09-2010
Voturi:

Dar eu am un pachet de date cu wap nelimitat si internet x00 mb.

 

Pot seta doar profilul de wap? ca momentan pe telefon imi apare un singur profil. As vrea sa aleg eu in browser daca sa foloseasca wap sau internet, cum puteam alege si la alte telefoane. 

Raspuns din: 22-09-2010
Voturi:

Si atunci cu pachetele de date wap unlimited ce se intampla? Daca intru pe o pagina in format "mobile" se contorizeaza ca fiind "wap" si daca e in mod normal, desktop, se foloseste "internet"?

 

Deci cat timp tin bifata optiunea de "mobile view" paginile sunt vizualizate in mod "wap"? 

 

Dar widgeturile ce folosesc? 

Raspuns din: 22-09-2010
Voturi:

Salut,

 

setariile pentru conexiuniile intenet si wap le regasesti aici . Aceste setari iti vor permite conexiuni atat de wap cat si de internet printr-un singur profil, denumit "net"

Raspuns din: 20-07-2010
Voturi: