×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cat de mult trebuie sa se incalzeasca in timpul navigarii modemul?

 

Salut,   Incalzirea usoara a unui astfel de dispozitiv este normala (nu incalzirea excesiva)  datorita specifiicatiilor de functionare a modemuriilor usb in general : alimentare  si transfer de date.   Punctual, in urma sesizarii tale, au fost refacute testele cu acest dispozitiv  si escaladate catre producator pentru verificari suplimentare,  desi rezultatele au fost aceleasi ca si cele preliminare : modemul se incalzeste usor ca orice alt modem dupa o utilizare intensa.   Daca dispozitivul se incalzeste excesiv sau/si apar erori de functionare atunci  modemul trebuie trimis in service. Iti stam la dispozitie prin reprezentantele  noastre , orange shop, sau la magazinele parteneriilor nostri.

 

Pentru repararea modemului tau ai nevoie de urmatoarele acte:

- certificatul de garantie in original, daca modemul se afla inca in perioada de garantie

- factura de achizitie a modemului in original sau copia acestei facturi

 

Daca nu ai aceste acte sau daca modemul nu mai este in garantie, reparatia se va efectua contra cost, in conditii de postgarantie.

In plus, atunci cand vii sa iei modemului reparat, trebuie sa ai procesul verbal de predare-primire in service a acestuia.

 

 

 

- portul usb se supraincalzeste la utilizare
Raspuns din: 26-07-2010
Voturi: