×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cat tine bateria unui iPhone 4?

Care aplicatii ar trebui inchise pentru a ajuta bateria ? Am si eu intr-adevar multe aplicatii pornite dar nu prea stiu pe care sa le opresc !

Raspuns din: 28-11-2011
Voturi:

Intre cele doua telefoane exista diferente legate de consumul crescut, necesar procesorului si display-ului. Astfel iPhone 4 este posibil sa consume mai rapid bateria in comparatie cu iPhone 3G tocmai din cauza procesorului si display-ului.

Raspuns din: 26-10-2010
Voturi:

Asa am patit si eu. Il scoateam de la incarcat 100% si dupa 5 min, 99%. Se descarca ff repede. Mi-a aratat un prieten cum sa inchid aplicatiile, adica apesi de 2 ori pe butonul central si se ridica o bara cu aplicatiile deschise.

Raspuns din: 22-11-2011
Voturi:

Nu e normal ca iPhone-ul 4 sa dureze mai putin decat 3g. Se spune clar pe site-ul iPhone (apple.com/ro/iphone) ca are o autonomie mult mai mare. Totusi, tinand cont ca il ai doar de o saptamana, trebuie sa stii ca iPhone 4 are nevoie de 10 incarcari ca sa ajunga la maximul de performanta.

Raspuns din: 14-11-2010
Voturi: