×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Ce ati alege intre iPhone 3GS si Nokia N97 si de ce?

Tare camera de 5 megapixeli, pacat ca stai cateva secunde sa dai scroll la o poza, impediment ce la iphone nu exista nici la cea mai slaba versiune (2G). Sunt de parere ca daca vrei camera mai bine iti cumperi o camera foto, in locul unui iPhone sau n97. Daca vrei tastatura pentru scris mail-uri ia-ti un netbook, cei care spun ca tastatura de la n97 este un plus nu au scris niciodata un mesaj pe iPhone cu t9. 

Raspuns din: 19-07-2010
Voturi:

As alege N97 in principiu pentru tastatura full Qwerty care este de real ajutor la scrierea sms-urilor/e-mail-urilor, oricum restul caracteristicilor fiind asemanatoare. Ambele sunt 2 telefoane foarte dotate. Acum depinde de persoana, daca tastatura nu reprezinta un plus, as alege iPhone-ul.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

N97 pentru ca are camera mult mai performanta, memorie interna 32 GB + card si tastatura full qwerty care este foarte utila.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

N97 de departe: camera cu mult mai performanta (5 megapixeli si lentile Carl Zeiss), memorie interna 32 gb + card, tastatura full qwerty si inca cateva.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

iPhone 3GS imi place mai mult.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

Iphone 3GS. Pur si simplu nu se compara. Te obisnuiesti imediat fara tastatura fizica. Camera este un minus intr-adevar, dar il depaseste cu mult in celelalte aspecte: baterie, viteza la internet ( are 7.2 Mbps ), GPS-ul care te gaseste in 10m + ca ai si in casa GPS cu localizare dupa celula. Nu isi pierde semnalul in pasaje. 32GB are si iPhone si se aude superb. Muzica se organizeaza mult mai bine decat la N97. Si spun asta pentru ca am trecut foarte greu de la Nokia N97 la iPhone, nu am crezut ce poate sa faca iPhone pana nu l-am testat. Ati jucat vreodata jocuri 3D, jocuri gen Diablo pe N97 ? Nu cred. NFS cu o asa super grafica? iPhone de departe este un castigator.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi: