×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Ce este HD Voice ?

HD Voice inseamna High Definition voice si utilizeaza tehnologia AMR – WB, care mareste gama de frecventa audio din retele de telecomunicatii. Serviciul imbunatateste considerabil calitatea apelului prin eliminarea zgomotului din fundalul unei conversatii. HD Voice impune un nou standard de inovatie in calitatea convorbirilor.

 

Pentru a intelege mai bine ce este HD Voice sa o comparam cu vocea transmisa in timpul unei conversatii prin telefonia clasica. In sistemul clasic sunt preluate 8.000 de secvente ale sunetului pe secunda, fiind astfel eliminata o mare parte din spectrul complet de sunete pe care urechea umana le aude in timpul unei conversatii. HD Voice imbunatateste calitatea sunetului, prin dublarea numarului de secvente pe secunda, preluand 16.000 dintre acestea. Acesta reduce zgomotul de fundal din conversatie, facand-o sa para mai reala. Lista actualizata de telefoane compatibile HD Voice o regasesti aici.

Raspuns din: 11-05-2011
Voturi: