×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Ce inseamna optiunea BlackBerry 5 euro?

 

Inseamna Trafic Nelimitat pe BlackBerry - Eu o detin

- deci ai 300 de MB care se consuma la viteza maxima permisa de telefon si retea si apoi viteza scade la 128kb pe secunda dar este nelimitat.

- traficul se consuma cand intri pe aplicatiile de messener gen: yahoo, google talk, msn, facebook  si cand accesezi mail-ul direct din aplicatia de mail;

- traficul cand vine vorba de internet pe browser se consuma doar daca ai setat la Optiuni( Options sau Settings)>Optiuni Avansate(Advanced Options)>Browser ---Internet Browser. Daca cumva ai setat Orange World se consuma pe browser internet normal, iar daca nu ai trafic inclus se tarifeaza;

- traficul se mai consuma cand ai aplicatii care folosesc reteaua Blackberrry , iar aplicatiile care nu folosesc cand se ruleaza te averitizeaza ca este posibil sa fie cost suplimentar pe traficul de date. In acel moment daca accepti se consuma intenet de la Orange si nu Blackberry (de exemplu aplicatii care fac streaming, de tipul radio online sau Youtube).

Raspuns din: 25-01-2012
Voturi:

Descrierea optiunii Blackberry 5 Unlimited, in cazul in care la aceasta te refereai, o regasesti aici

Raspuns din: 06-01-2012
Voturi: