×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Ce pot face sa folosesc acest modem pe Windows 7?

Am instalat driver-ul pentru Windows 7, a functionat la inceput dar acum, nu mai imi recunoaste modem-ul. Modemul e recunosc de calculator si instalat corect , doar programul internet everywhere nu-l adauga la dispozitive. Ce as putea face?

Raspuns din: 25-01-2011
Voturi:

Eroarea se poate remedia destul de usor. Iti recomand sa setezi compatibilitatea programului Internet Everywhere cu Windows Vista, service pack 1. Si mai exact, pe iconita Internet Everywhere de pe desktop dai click dreapta, selectezi Proprietati, apoi sectiunea Compatibility, bifezi optiunea "Run this program in comptibility mode for" unde selectezi Windows Vista SP1 si mergi mai jos unde bifezi "Run this program as an administrator".

Raspuns din: 23-10-2010
Voturi:

cred ca este ceva in softul laptopului

pana acum,cand ma conectam se incalzea - acum pauza este la fel de rece ca atunci cind sta pe masa

Raspuns din: 07-09-2011
Voturi:

La mine a mers in final. Nu stiu de ce a trebuit sa fac setarile acelea ca pentru Windows Vista pentru ca eu am Windows 7, insa e ok acum, merge.

Raspuns din: 06-02-2012
Voturi: