×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Ce pot face sa instalez un modem Huawei E1552 pe Windows 7?

Modemul tau este compatibil cu Windows 7. In mod normal, driverele acestuia si aplicatia Internet Everywhere ar trebui sa se instaleze automat. In situatia ta, recomand sa urmezi urmatorii pasi:

1. Pentru inceput, trebuie sa scoti modemul din calculator. Iti recomand sa incerci sa instalezi Orange Connect de aici.

 

1.1 In cazul in care aplicatia Internet Everywhere s-a instalat insa modemul nu este recunoscut de calcularor, trebuie intai s-o dezinstalezi si apoi sa continui cu instalarea Orange Connect.

 

2. Dupa instalarea Orange Connect, deschide aplicatia si poti reatasa modemul si driverele acestuia ar trebui sa inceapa sa se instaleze de la sine. Daca problema persista, iti recomand sa apelezi Serviciul de Date 408, gratuit de pe orice numar Orange, disponibil intre orele 9-20 de luni pana vineri si 9-18 sambata.

Raspuns din: 30-07-2012
Voturi: