×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Ce presupune utilizarea Blackberry Messenger(BBM)?

Pe scurt este gratuita aplicatia pentru tine si pentru toti utilizatorii de BlackBerry din lume care au optiunea BlackBerry activa. Testat si este foarte usor sa vorbesti cu cei din strainatate daca ai aceasta optiune si de asemenea este utila si pe Roaming daca in tara ai activata optiunea Blackberry si totodata setat din telefon sa permita trafic Blackberry pe Wi-Fi. Atunci cand te conectezi din strainatate pe wi-fi poti folosi aplicatiile de email, messenger si restul.

Foloseste cu incredere.

Raspuns din: 25-01-2012
Voturi:

Blackberry Messenger este o aplicatie de mesagerie instant dedicata utilizatorilor de telefoane Blackberry . Aceasta presupune transmiterea mesajelor prin internet si functioneaza doar daca ai activa o optiune de tip Blackberry. Avand in vedere ca ai activa o optiune Blackberry inseamna ca la accesarea BBM vei consuma din traficul inclus in aceasta.

Raspuns din: 16-01-2012
Voturi: