×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Ce setari ar trebui sa fac pentru ca opera sa functioneze?

Am reusit si eu sa fac cum a spus Cosmin. Am accesat Conturi personale - apasa pe Optiuni - Adaugare nou - Access Point.

Raspuns din: 25-11-2012
Voturi:

L-am facut sa functioneze insa nu urmand setarile manuale de pe site. In loc de [Conturi personale] apasa pe [Optiuni] > [Adaugare nou] > [Web], am folosit [Conturi personale] apasa pe [Optiuni] > [Adaugare nou] > [Access Point].

Raspuns din: 13-12-2011
Voturi:

Este recomandata o repornire a terminalului imediat dupa instalarea corecta a setarilor automate si verificarea conexiunii la internet cu browserul telefonului. Daca se conecteza iti recomand sa intri pe pagina de wap de la opera mini m.opera.com si sa alegi versiunea compatibila cu telefonul tau, in prealabil trebuie sa dezinstalezi versiunea curenta. In cadrul browserului Opera Mini poti sa verifici ce profil foloseste pentru conectarea la internet in Settings -> Advanced -> Connection si sa te asiguri ca este Orange World.

Raspuns din: 12-12-2011
Voturi:

Am sters toate setarile, am reinstalat folosind setarile automate, am restartat telefonul, dar tot nu merge. am intrat pe opera cum mi-ati sugerat, telefonul e recunoscut, descarca opera insa partial, pt ca in momentul in care vrea sa finalizeze desarcarea si sa deschida browserul primesc exact acelasi mesaj. nu gasesc Orange World nicaieri insa. exista Orange Internet, Orange MMS si Config Personale. 

Raspuns din: 12-12-2011
Voturi: