×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Ce trebui sa fac daca meniul telefonului nu imi mai apare?

Poti rezolva problema dand un reset la telefon. Daca nu reusesti sa intri in setari atunci restarteaza telefonul in recovery mode si da de acolo reset.

Inchizi telefonul. Dupa aceea tii apasat pe butonul home si apoi tii apasat si pe butonul power. E la fel ca Ctrl+Alt+Del, numai ca aici este home button + power button. Tii apasat vreo 7 secunde pana iti apare un meniu, gen android system recovery. In acest meniu touchscreenul nu merge. Navighezi cu butoanele de volum si butonul home pentru a selecta. Te duci la wipe data si apesi Yes. Dupa aceea ii dai reboot system now si problema e rezolvata. E ca si cum ti-ai reinstala softul.

Raspuns din: 30-12-2011
Voturi:

In cazul in care nu mai poti accesa meniul, singura metoda de rezolvare a situatiei este resoftarea. Aceasta interventie se executa in service deci va trebui sa mergi cu el la cel mai apropiat magazin orange

Raspuns din: 28-12-2011
Voturi:

Ok,  am sa ma duc. Mersi mult!

Raspuns din: 28-12-2011
Voturi: