×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Credeti ca iPhone-ul merita pretul ridicat?

Sincer nu, dar opiniile sunt impartite.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

Parerea mea e ca nu merita pretul.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

Parerea mea e ca nu isi merita banii. La banii astia recomand cu caldura un N97 care-l bate cam la toate capitolele.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

N97 bate iPhone 3GS doar la partea de camera. Momentan nu exista pe piata telefon care sa intreaca iPhone-ul din punct de vedere al stabilitatii sistemului, multimedia, gaming, user interface, suport. N97 nu va avea niciodata suportul pe care il are iPhone din partea celor de la Apple, nu va avea posibilitatea de a rula jocuri pe care iphone le ruleaza, sa nu mai vorbesc ca n97 se blocheaza cand ti-e lumea mai draga. Eu unul consider ca pretul nu este piperat pentru ceea ce stie telefonul, pentru zecile de mii de aplicatii pe care le gasesti in Appstore si pentru suportul pe care-l primesti din partea celor de la Apple.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

Pentru tineri este un telefon elegant ce stie sa faca multe, in schimb unii prefera o tastatura qwerty si un aspect mai sobru. Este foarte usor de utilizat si meniul se misca foarte bine. Eu prefer un nokia e90 communicator sau ceva la fel de mare si serios.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

E un telefon exclusivist, si-l ia numai cine poate si-l doreste cu adevarat , e un telefon care intotdeauna o sa se faca remarcat ! Foloseste-l si il vei iubi.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi: