×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum apelez cu HD Voice de pe Samsung Galaxy mini?

Telefoanele Samsung Galaxy mini vandute in reteaua Orange incepand cu luna mai au varianta de soft compatibila cu serviciul de retea HD Voice oferit de Orange.

 

1. Pentru telefoanele vandute anterior este necesar sa faci o actualizare de soft prin aplicatia Kies de la Samsung care trebuie descarcata pe calculator. Este necesar sa ai instalata ultima versiune de Kies care poate fi descarcata de aici.

In coloana fisier apasa pe icon-ul cu extensie exe.

 

 

 

 2. apasa pe run pentru a initia instalarea, selecteaza apoi limba si apasa pe next

 

 

 

3. Bifeaza ca esti de acord cu termenii si conditiile si apoi apasa urmatorul

 

 

 

4. la finalizare vei primi un mesaj de confirmare a instalarii

 

 

 

 

5. Dupa instalarea ultimei versiuni de Kies, conecteaza telefonul tau la PC, cu cablu USB. Inainte de conectare verifica in meniul telefonului sa fie bifata optiunea USB debugging. Pentru a verifica acest lucru urmeaza calea: Menu - Application - Development - USB debugging

 

 

6. In mod automat se va detecta versiunea de soft existenta si se propune instalarea ultimei versiuni. Selecteaza update

 

 

7. Bifeaza ca ai citit informatiile

 

 

 

 

8. Selecteaza start upgrade

 

 

9. Selecteaza optiunile de back up si apoi apasa pe continue

 

 

10. Se instaleaza pe telefon softul. 

 

 

 

Dupa finalizare poti apela cu HD Voice daca si cel pe care il apelezi are telefon compatibil HD Voice, cu soft actualizat si amandoi sunteti in aria de acoperire 3G.

Raspuns din: 12-05-2011
Voturi: