×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum dezactivez functia reducere zgomot la Samsung Galaxy S2?

Si eu am avut aceeasi problema .Se plangeau cei cu care vorbeam mai mult la telefon ca se aud si pe ei in ecou cu o intarziere de 2-3 secunde. Deoarece n-am gasit solutia navigand pe forumuri, am sunat la Orange, am fost indrumat catre Samsung iar cei de la Samsung au trimis catre service datele mele de contact, service de care am fost contactat, fara sa-i contactez eu.

La service telefonul meu a fost reparat in fix 30 de minute timp in care au fost schimbate placa de baza si ansamblul microfon. Se pare ca aceasta problema este hardware si nu o problema software generala, intre timp mai testand cateva SGS2.

Raspuns din: 19-10-2011
Voturi:

Conform manualului telefonului functia respectiva nu poate fi dezactivata, deoarece ea este realizata prin utilizarea unui microfon suplimentar in partea de sus a telefonului, cu rolul de a reduce zgomotele de fundal.

Raspuns din: 06-10-2011
Voturi: