×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum ma conectez la Wi-Fi ?

Simplu, scoate bateria si iti va functiona.

Raspuns din: 28-08-2012
Voturi:

Mai incercati. Mie imi merge perfect la reteaua proprie de wireless (modem D-link).

Raspuns din: 17-11-2011
Voturi:

Aceeasi problem o am si eu ca si cretzu1919. Am wireless acasa si vreau sa ma conectez la net la telefon. Am Nokia C3 am bagat cheia de securitate si alea pe acolo si imi zice Conexiune WLAN nereusita. De ce ? spuneti-mi care e solutia va rog.ms

Raspuns din: 14-05-2011
Voturi:

Mesajul primit pe telefon arata ca nu aveti acces la acea retea Wi-Fi si telefonul a incercat sa se conecteze prin reteaua mobila Orange. Cel mai probabil conexiunea nu a reusit deoarece nu aveti telefonul setat.

 

In cazul in care doriti sa utilizati numai Wi-Fi puteti sa utilizati reteaua proprie wireless, dar sa aveti in vedere faptul ca daca semnalul este slab, este posibil ca telefonul sa se deconecteze si sa incerce din nou sa se conecteze prin reteaua Orange.

 

In cazul in care utilizati reteaua Orange tariful este de 1.116 euro/MB in lipsa unei optiuni de internet active.  

Raspuns din: 05-01-2011
Voturi:

Am si eu o problema asemanatoare cu un Nokia N97.Am fost conectat la o retea wifi si imi mergea foarte bine internetul,pana cand am schimbat parola la wifi.Dupa aceea nu am mai putut sa ma conectez sub nici-o forma.Imi cere noua parola,o introduc si pe urma imi spune ca nu se poate conecta si ca prima data sa inchid vechea conexiune.Am instalat un nou soft,am dat restar la setarile din fabrica,am facut tot posibilul din lume dar nu ma pot conecta la retea...sau mai bine zis nu ma pot deconecta si nu pot sterge vechea parola.Ce este de facut?A mai intampinat cineva aceasta problema?

Va multumesc!

Raspuns din: 03-05-2012
Voturi:

am si eu un nokia c3 si ma conectez la wireless-ul de acasa si tot nu merge netul pe el. Semnalul este fff bun, am incercat si  shmessenger si nu se conecteaza.

Raspuns din: 03-02-2011
Voturi: