×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum ma pot conecta la internet prin Wi-Fi ?

ATENTIE pentru toti care aveti probleme de genu asta eu am avut aceeasi problema pe un nokia asha 311 il conectam la vecini functiona fara probleme wirless dar acasa se conecta iar cand accesam o pagina web sau aplicatii online imi spunea serviciu indisponibil e o setare in router DNS realy e pe ON setat din fabrica eu l-am pus pe OFF si mergea perfect pe mobil, dar nu mai mergea pe PC trebuie sa intrati in Control Panel /-> Network Connections, click dreapta pe Local Area Conection si repair si functioneaza garantat (tin sa mentionez ca am cel mai ieftin router serioux de 60 de lei 150 mgb/s si merge foarte bine pe pc speedtest.net este exact cum era cu conectare directa fara router 50mgb/s  iar pe mobil iau o mel de 5 mgb in maxim 4 secunde)

Raspuns din: 12-03-2013
Voturi:

Buna Ziua,

 

am facut setarile de mai sus (wlan pt nokia c3) ,ma conectez,dar cand vreau sa intru pe adresa de internet imi da SERVICIU INDISPONIBIL.Va rog sa ma ajutati daca se poate cu setarile necesare.

 

cu respect Dan.

Raspuns din: 08-05-2011
Voturi:

 

Pentru ca telefonul sa functioneze pe wireless trebuie mers in Meniu la Setari – Configurare – Setari configurare implicite si ales Optiuni, apoi Stergeti. Daca solicita apoi sa fie alese alte setari implicite trebuie selectat NU.

 

Ulterior trebuie mers la Setari – Configurare - Setari personale, ales Adaugati si se selecteaza Punct de acces. La Nume cont scriem Net, iar la Setari punct acces - Setari purtator date la Punct acces pachete de date scriem tot net. Apoi mergem  la Punct acces preferat si selectam noul punct acces Net.

 

Ulterior cand se va incerca sa se realizeze o conexiune prin browser-ul telefonului vor aparea urmatoarele optiuni :

 

- Cautare WLAN (vei putea cauta reteaua Wi-Fi la care doresti sa te conectezi si sa o utilizezi)

- Default AP (te vei conecta pe punctual de acces definit ca preferat in telefon)

- Nu intreaba

 

Pentru instalarea aplicatiei Opera Mini se poate accesa mini.opera.com

Raspuns din: 08-03-2011
Voturi: