×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum pot activa HD Voice?

           Pentru a utiliza HD Voice nu trebuie sa activezi acest serviciu, el fiind activat pentru toti utilizatorii. Trebuie doar sa te afli inregistrat in reteaua 3G si sa ai telefon compatibil.

 

         Telefoanele Samsung Galaxy S2 cumparate din reteaua de magazine Orange Romania au aceasta functie. Este posibil ca telefoanele achizitionate din alte retele de telefonie mobila sa nu includa si aceasta functionalitate, totul depinzand de modul in care un anumit furnizor de servicii a ales sa personalizeze telefonul.

 

          Daca doresti sa-ti activezi acest serviciu pe un telefon care nu este achizitionat de la Orange poti trimite telefonul in service-ul Orange. Telefonul va fi rescris cu versiunea de software Orange, care va activa si functia HD Voice. Iti recomand sa efectuezi un backup inainte de a-l trimite, deoarece toate informatiile din telefon vor fi sterse.

Raspuns din: 24-10-2011
Voturi: