×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum pot activa internet pe Blackberry Bold 9650?

Deci daca ai internet normal nu poti folosi functiile BlackBerry de instant Messaing si totodata din ce am vazut nu poti selecta ( daca telefonul nu este cu soft orange) la Options( Settings)>Setari avansate(Advanced Options)>Browser - optiunea la configuratie Browser implicit sa fie setata pe Orange World. Daca merge si iti apare asta odata ce ai introdus cartela va merge internetul prin browserul de pe telefon, daca nu ramai doar cu internetul asigurat prin wi-fi daca dai tot la Browser - Browser Hotspot.

Optiunea doi este sa iti activezi o optiunea Orange BlackBerry care sunt destuld e avantajoase si ai toate functionalitatile.

Raspuns din: 27-12-2011
Voturi:

Pentru a folosi toate functiile telefonului trebuie sa ai activata o optiune care sa iti ofere trafic de blackberry altfel traficul de internet poate fi folosit numai pentru navigare.

Raspuns din: 19-12-2011
Voturi: