×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum pot face telefonul sa nu-mi mai arate ca are memoria plina, desi nu este asa?

Aici vorbim de sistemul Android si de obicei cand iti arata ca are memoria plina de obicei asa este. Exista o versiune lite a unei aplicatii numita App to sd astfel incat aplicatiile sa se mute pe card. 

Prima recomandare intrii in meniu la setari si apoi Aplicatii si selectezi Administrare Aplicatii. Acolo selectezi la Pe card sd si vei vedea apicatiile de pe card, cele pe care nu trebuie sa le stergi pentru a-ti elibera spatiu ( nu are efect asupra memoriei telefonului). Deci la restul aplicatiilor dai apoi toate si apoi daca ai la o aplicatie mutare in cardul sd ca optiune inseamna ca este in telefon, sau poti sa o muti dar eu personal iti recomand stergerea.

Totodata atentie ca daca preiei muzica sau videoclipuri de pe internet acestea se salveaza in memoria telefonului si trebuie sa le stergi direct din meniul acestora, de aceea iti recomand sa iti pui tu singura muzica folosind cablul de date.

Raspuns din: 28-12-2011
Voturi:

Mai intai ar trebui verificat cat spatiu aveti la dispozitie intrand in meniul de Setari -> Aplicatii -> Gestionare Aplicatii. Daca aveti spatiu disponibil in toate sectiunile din acest meniu atunci iti recomand utilizarea optiunii de revenire la setarile din fabrica.

Raspuns din: 27-12-2011
Voturi: