×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum pot face update de soft la telefonul Samsung Galaxy S pentru versiunea Android 2.2?

De astazi pentru telefonul Samsung Galaxy S este disponibil update-ul de soft pentru versiunea Android 2.2 (Froyo).

Pentru a putea face acest update trebuie sa instalezi pe calculatorul tau  aplicatia Samsung Kies veriunea 1.5.3.10103_102 disponibila pe www.samsungmobile.ro. Deasemenea pe calculator trebuie sa ai o conexiune de internet activa. Dupa instalare, conecteaza telefonul la calculator prin cablu de date si dupa ce telefonul va fi recunoscut in aplicatie iti va aparea mesajul ca exista un update de firmware pentru modelul tau de telefon:

 

Dupa ce apesi pe butonul pentru upgrade iti va aparea o fereastra in care poti selecta salvarea contactelor inainte de upgrade ca si masura de siguranta:

 

Dupa ce selectezi butonul “Upgrade”, selecteaza locatia si numele fisierului in care sa fie salvate contactele tale:

 

In momentul in care s-au salvat contactele iti va aparea o fereastra in care te informeaza acest lucru:

 

Dupa ce s-au salvat contactele si ai apasat butonul “OK” iti va aparea versiunea de

firmware la care se face upgrade si trebuie sa selectezi butonul “Upgrade”:

 

Pentru ca sa poti face upgrade-ul trebuie sa te asiguri ca singurul dispozitiv conectat la calculator este telefonul respectiv:

 

Dupa ai selectat butonul “Next” iti va cere permisiunea ca aplicatia Samsung Kies sa memoreze contactele tale pe serverul Samsung ca si masura de siguranta. Poti sa selectezi fie da fie nu, dupa care apasa “Next”:

 

Apoi va incepe descarcarea upgrade-ului de pe server-ul Samsung si in functie de conexiunea ta poate dura mai mult:

 

Dup ace s-a descarcat update-ul va incepe progresul de instalare pe telefon. In tot acest timp este foarte important sa NU deconectezi telefonul de la calculator:

 

In momentul in care procesul s-a finalizat va aparea urmatoarea fereastra:

 

Dupa ce ai apasat butonul “Close” telefonul va reporni. La prima repornire dupa upgrade telefonul va porni mai greu. Este normal sa se intample asa. Dupa ce a repornit telefonul, vei avea versiunea de soft Android 2.2 (Froyo).

Raspuns din: 26-11-2010
Voturi:

Cu samsung Kies trebuie sa aveti grija . Daca ati facut update odata la un telefon cu programul , trebuie dezinstalat si reinstalat din nou  ca altfel va va da  update esuat daca mai incercati la un alt telefon.

 

Am patit asta cu un samsung Wave  mi-a dat ca sa deconectat telefonul in timpul instalarii si telefonul a ramas blocat .

 

Ca sa rezolvati problema intrati din nou in samsung kies si va va aparea ca updateul a esuat si ca sa incercati reparatie 

veti avea acolo un set de instructiuni  sa deconectati telefonul  dupa care Volum+ lock+ menu ca sal bagati in modul de descarcare dupa care reconectati telefonul .

El va incepe sa repare softul dar nu il va pune la versiunea anterioare cum spune acolo ci va pune ultima versiune existenta.  Samsung a pus la indemana toate uneltele necesare chiar si in cazul unei defectiuni. Sper sa fii fost de ajutor

Raspuns din: 03-06-2011
Voturi: