×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum pot face update software?

In cazul in care aplicatia iti spune ca nu exista versiune de software mai noua, inseamna ca si prietena ta are aceeasi versiune de software sau o versiune mai veche. Cel mai probabil acea functie nu tine de versiunea de software a telefonului, ci de versiunea aplicatiei respective. Poti verifica daca in App World exista o versiune mai noua.

 

Probabil mesajul oferit de telefonul tau este ca nu ai suport GPS, deci nu GPRS. Asta inseamna ca pentru functia Check In telefonul utilizeaza localizarea prin GPS, dar telefonul tau nu are GPS, deci acesta este motivul pentru care nu poti utiliza acea functie.

Raspuns din: 11-10-2011
Voturi:

Poti utiliza Blackberry Desktop Software pentru a realiza un update de software. Aplicatia poate fi descarcata din sectiunea Software a telefonului BlackBerry 8520.

Raspuns din: 10-10-2011
Voturi:

Am uitilizat ce mi-ati spus dar aplicatia imi spune ca nu este un software nou pentru telefonul meu . Ce pot face ? Am o prietena care si-a luat de cateva zile din magazinul dumneavoastra un telefon exact ca al meu dar ei ii merge acea aplicatie cu check in, probabil are un soft nou . Eu ce pot face ?  Multumesc !

Raspuns din: 10-10-2011
Voturi: