×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum pot remedia problemele de soft?

Recomandarea fireasca in aceste situatii este sa trimiti telefonul in service, unde echipa de specialisti va identifica problema si o va remedia. Este de recomandat sa iti salvezi datele de care ai nevoie din telefon, deoarece este posibil ca software-ul telefonului tau sa fie reinstalat.

 

In cazul in care vrei sa incerci sa remediezi problema software fara trimiterea in service poti incerca sa faci un Factory Reset din meniul telefonului. De asemenea inainte acestei operatiuni este de recomandat sa iti salvezi datele de care ai nevoie din telefon, deoarece acestea se vor pierde.

 

In cazul in care problema a fost cauzata de una dintre aplicatiile instalate de tine este foarte posibil ca aceasta sa se rezolve cu Factory Reset. In cazul in care exista o alta problema si aceasta nu se rezolva, va trebui sa trimiti telefonul tot in service pentru remedierea acelei probleme.

Raspuns din: 14-12-2011
Voturi: