Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum pot reveni la datele dinainte de resetare?

Respectiva copie de rezerva nu-ti va returna contacte, poze, registru apeluri sau orice alta informatie de acest fel.

Contactele ti le poti recupera daca asociezi telefonului acelasi cont Google pe care il avea si inainte de resetare, intri in Setari > Sincronizare date si selectezi contul Gmail + sincronizare contacte. Aceasta metoda va functiona doar daca ti-ai salvat in prealabil contactele pe Google Contacts.

Raspuns din: 31-08-2012
Voturi: