×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum pot rezola problema cu luminozitatea ecranului?

Telefonul este dotat cu un senzor de lumina. Ce face acesta... cand detecteaza lumina puternica mareste luminozitatea ecranului pentru a putea vedea mai bine pe ecran iar cand lumina este slaba (sau deloc) luminozitatea ecranului scade pentru a face economie de curent. Nu stiu de unde sau daca se poate seta sa ramana aceeasi luminozitate in orice conditii avand in vedere ca telefonul face parte din gama "environmentally friendly "Greenheart"".

Raspuns din: 31-08-2012
Voturi:

Puteti verifica manualul telefonului pentru a vedea daca gasiti solutia la problema dumneavoastra. In cazul in care nu gasiti o solutie puteti trimite telefonul in service in cazul in care pe alte telefoane Sony Ericsson Elm aceasta problema nu se manifesta.

Raspuns din: 29-11-2010
Voturi:

Si eu am probleme cu luminozitatea ecranului, intradevar trebuie inclinat pe orizontala dar acest lucru iti da o stare de disconfort . Eu zic ca asta e o problema la toate telefoanele SE Elm. 

Raspuns din: 20-01-2011
Voturi:

Pot sa dau eu un raspuns la aceasta problema, nu si o rezolvare.

Chestia faina - Telefonul este dotat cu o functie care ia parametrii de la accelerometrul (senzorul de miscare) telefonului si in functie de inclinarea telefonului regleaza luminozitatea ecranului (dim display). Probabil iluminarea maxima ar trebui sa fie realizata intr-o anumita pozitie (bazat pe testele mele in pozitia verticala).

Raspuns din: 07-01-2011
Voturi: