×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum pot sa-mi setez contul de Gmail prin Exchange pe iPhone?

Contul de Gmail poate fi setat si prin server de Exchange astfel incat sa se realizeze si o sincronizare atat a mail-urilor cat si a contactelor (este o solutie foarte buna de back-up a contactelor)

Pentru configurare Gmail prin Exchange, in sectiunea "Add Account" trebuie selectat "Microsoft Exchange":

 

La Email introdu adresa ta de email, campul Domain se lasa necompletat, la Username introdu adresa ta de email, la Password parola contului tau de email si la Description introdu numele contului de mail asa cum vrei sa apara in telefon:

 

Se apasa Next si la urmatorul pas apare un camp nou “Server” unde trebuie introdus serverul de Exchange Gmail: m.google.com:

 

Acum vei primi email-urile in timp real pe telefon prin contul tau de Gmail; contactele sunt salvate pe server si ai acces la ele si de pe PC sau pe orice alt dispozitiv/telefon pe care configurezi Google Sync. Orice contact modifici in telefon, se modifica si in server, deci nu e nevoie sa faci un back-up manual.

Raspuns din: 03-11-2010
Voturi: