×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum pot seta LG GT505 pentru a vizualiza filmulete pe Youtube ?

Ar trebui sa mearga Youtube, dar trebuie sa ai conexiune la internet si o optiune de internet activata. Nu merge prin wap, repet, trebuie sa ai o optiune de internet cu trafic inclus. In modul de conectare Wi-fi merge si Youtube-ul fara probleme (daca vrei sa-ti faci setarile de streaming trebuie sa ai in vedere costurile ridicate - vizionarea unui clip pe youtube = aproximativ 10MB trafic). Daca te conectezi wi-fi printr-un router nu te costa nimic in plus, pentru ca iei internetul de la providerul de internet. Nu uita sa activezi din telefon profilul web.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

Cei de la youtube, au facut o limitare la conectare la serverul de streaming, acesta poate fi accesat doar de pe o conexiune wi-fi chiar daca aceasta este Orange, va functiona, in schimb prin conexiunea de pe SIM-ul introdus in telefon nu functioneaza decat prin diferite programe pentru care nu oferim suport.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi: