×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum pot transfera date de pe telefonul Orange Stockholm pe un alt telefon sau pe PC?

Telefonul Orange Stockholm foloseste sistemul de operare Android 2.2. Metodele de mai jos se pot folosi pentru orice telefon cu Android.

 

Pentru a transfera un fisier pe un alt telefon mobil, poti folosi functia de Bluetooth. Mai intai va trebui sa realizezi imperecherea celor doua dispozitive, apoi folosind aplicatia Manager Fisiere selectezi fisierul pe care vrei sa-l transferi si apoi alegi Partajare prin Bluetooth. Selectezi denumirea telefonului destinatie si fisierul va fi transferat.

 

Pentru a transfera contacte din telefonul cu Android, poti folosi functia Import/Export din meniul de Contacte al telefonului. Selectezi Export pe cardul SD. Contactele vor fi transferate pe cardul microSD al telefonului. Daca doresti sa salvezi informatia in PC, accesezi cardul SD al telefonului si copiezi fisierele cu extensie .vcf .

Raspuns din: 05-06-2012
Voturi: